Hieronder vind je alle vacatures die we op dit moment open hebben staan. Kijk snel of de beste baan voor jou er tussen zit. Op deze pagina vind je ons uitgebreide aanbod aan parttime- en fulltimefuncties in sectoren zoals de bouw, productie, techniek, zorg, logistiek en meer. Zoek de vacature die bij jouw wensen past en vind je toekomstige baan! Mocht er nu niets voor je tussen staan, schrijf je dan bij ons in. We zetten graag onze ervaring en ons netwerk in om de beste baan voor jou te vinden!

Compleet overzicht van MF vacatures

MF Uitzendbureau is al meer dan 40 jaar actief in de regio en heeft een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers, die dagelijks bij ons aankloppen voor tijdelijke of vaste medewerkers. Daardoor kunnen wij continu uitdagende banen in veel verschillende sectoren aanbieden én garanderen dat je op een betrouwbare werkplek terecht komt. Op deze pagina zie je het complete overzicht, maar je kunt ook filteren op bijvoorbeeld sector of dienstverband. Zo vind je nog sneller de baan die bij je past.

MF vacatures voor werken in Noord-Nederland

Wij zijn een van de grootste regionaal werkende uitzendbureaus in de noordelijke provincies. Daarom vind je bij ons vooral openstaande vacatures in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Wanneer je op zoek bent naar functies in een specifieke regio of stad, dan kun je eenvoudig zoeken op bijvoorbeeld MF vacatures in die specifieke regio. Of bezoek een van onze acht vestigingen, bijvoorbeeld MF Groningen, wanneer je graag een persoonlijk gesprek wilt over de mogelijkheden.

Vacatures van MF voor diverse opleidingsniveaus

MF Uitzendbureau heeft vacatures voor verschillende dienstverbanden en opleidingsniveaus. Dat zorgt ervoor dat veel verschillende mensen via MF een baan vinden. Niet voor niets hebben we ruim 4.500 uitzendkrachten in Noord-Nederland! Je vindt bij ons parttime- en fulltimefuncties, functies voor bepaalde en onbepaalde tijd en voor hoogopgeleid tot ongeschoold.

Blijf op de hoogte van MF Uitzendbureau vacatures

Onze MF Banenmelder zorgt ervoor dat jij via een mailtje op de hoogte wordt gesteld als er een nieuwe vacature is. Hoe uitgebreider je de Banenmelder invult, hoe passender de vacatures zullen zijn. Daarnaast is het mogelijk om je bij ons in te schrijven. We nemen dan contact op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Tot slot kun je je ook persoonlijk bij ons inschrijven. Je bent altijd welkom om langs te komen op een MF-vestiging bij jou in de buurt. Wij zijn ervan overtuigd dat we werk voor je vinden dat goed past bij jouw kennis en ervaring.

Wij helpen opdrachtgevers in Noord-Nederland

Als jouw organisatie op zoek is naar vast of tijdelijk personeel in Noord-Nederland, dan kan MF Uitzendbureau je helpen. We hebben een uitgebreid bestand aan gemotiveerde kandidaten met kwalificaties en ervaring in verschillende vakgebieden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of maak direct een afspraak via dit formulier.

Veelgestelde vragen over MF vacatures

Waarom zou ik kiezen voor MF Uitzendbureau?

MF vindt al ruim 40 jaar de juiste match tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. Onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak, onze kennis van de regio en ons grote netwerk zorgen ervoor dat we ook een baan voor jou vinden.

Hoe vind ik de baan die bij mij past?

Op deze pagina staan alle openstaande vacatures van MF. Je kunt filteren op bijvoorbeeld sector, opleidingsniveau, dienstverband en het aantal uren in de week dat je wilt werken. Daarnaast kun jij je bij ons inschrijven of bij ons langskomen op een MF-vestiging bij jou in de buurt. Dan gaan we samen op zoek naar een baan voor jou.

Waar kan ik jullie vinden?

MF Uitzendbureau heeft acht vestigingen in Noord-Nederland, bijvoorbeeld MF uitzendbureau Emmen, MF uitzendbureau Assen of MF uitzendbureau Drachten. Daardoor kennen we de regio en kunnen we een persoonlijke dienstverlening bieden. Vind hier de dichtstbijzijnde vestiging.

Welke vacatures biedt MF Uitzendbureau aan?

We hebben vacatures in verschillende vakgebieden. Denk aan de industrie en productie, de administratieve sector, techniek, transport, zorg, horeca en IT. Ook de dienstverbanden en vereiste opleidingsniveaus zijn divers.

Wat is de standplaats van de vacatures van MF?

Het gaat meestal om banen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, want daar is MF actief. Ben jij op zoek naar werk in een specifieke regio? Kijk dan bij de vacatures van MF Uitzendbureau in de dichtstbijzijnde vestiging, zoals MF Hoogezand, MF Leeuwarden of MF Groningen.

Hoe kan ik solliciteren?

Spreekt een van de MF vacatures je aan? Klik dan op ‘Solliciteren’, vul je gegevens en motivatie in en voeg je cv bij. Dan gaan we zo snel mogelijk met je sollicitatie aan de slag.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe MF vacatures?

Je kunt onze website in de gaten houden, want we zetten regelmatig nieuwe vacatures online. Ook kun jij je aanmelden voor onze vacature-alert. Met de MF Banenmelder krijg je een e-mail zodra we een nieuwe vacature hebben in het vakgebied van jouw wens.

MF Uitzendbureau staat voor jou klaar

Eén van de grootste, regionaal werkende uitzendbureaus van Noord-Nederland. Wij geloven in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Dichtbij en persoonlijk én groot genoeg om het verschil te maken.

MF Uitzendbureau staat klaar voor jou