Intercedent Stadskanaal

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 1830 en € 3125
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

De juiste mensen op de juiste plek. Als intercedent bij MF Stadskanaal ben jij daar wel voor te porren. In ons gezellige kantoor, staat jouw nieuwe werkplek al te shinen. Omdat wij een generiek uitzendbureau zijn, heb jij een hoop ballen in de lucht te houden. Jij weet je hoofd koel te houden, gestructureerd werk jij je planning af.

Vandaag leg jij extra focus op de vacature voor kabeltrekker en operator. Morgen staan er weer intakes ingepland voor andere vacatures. Je geniet ervan om een opdrachtgever te ontlasten met het voorzien van aanvragen en om een kandidaat blij te maken met een nieuwe baan. Helemaal geweldig om dit voor diverse vacatures en opdrachtgevers te doen, zo blijft je werk elke dag anders.

Als intercedent bij MF Stadskanaal heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Het ene moment ben je een kandidaat aan het inschrijven, het andere moment belt een opdrachtgever die met spoed 4 nieuwe medewerkers nodig heeft. Je schakelt regelmatig tussen je rol als recruiter, werkgever en relatiebeheerder. Bovendien heb je met verschillende klanten, contactpersonen en kandidaten te maken die allemaal om een andere, persoonlijke benadering vragen. En juist dat maakt dat je werk zo boeiend is. Vanuit de verschillende rollen zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Werven van kandidaten via verschillende (online) kanalen, zoals jobboards en social media en via wervingscampagnes die je zelf bedenkt en uitvoert.
 • Voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten om ze zo goed te leren kennen, zodat je de juiste kandidaat weet te vinden voor de vacature óf de juiste opdrachtgever voor de kandidaat.
 • Begeleiden van uitzendkrachten, onder andere door het voeren van functionerings- en scholingsgesprekken.
 • Onderhouden van contacten met bestaande opdrachtgevers, zowel telefonisch als persoonlijk. Je bent oprecht betrokken en geïnteresseerd, begrijpt wat ze bezighoudt en weet wat ze van ons verwachten. Je bezoekt je klanten voor nadere kennismaking, evaluatiegesprekken en werkplekbezoeken.
 • Binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten. Je bent gedreven om resultaten te behalen dus zie jij een kans in de markt dan benut jij deze. Je vertegenwoordigt MF en maakt dat opdrachtgevers graag zaken met MF willen doen.
 • Zorgen voor een correcte administratieve afhandeling. Opstellen arbeidscontracten, bijhouden personele gegevens en verlonen van gewerkte uren. 

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootste regionale intermediairs van Noord-Nederland. Wij geloven in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werkt gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

Een plek die per direct beschikbaar is en je zeker bent van deze leuke baan. Bevalt het daarna vanuit beide kanten goed, dan gaan we zeker kijken of we meer mogelijkheden voor je hebben binnen MF. Om deze klus te klaren willen we graag dat je minimaal 32 uur bij ons komt werken. Fulltime (40 uur) mag natuurlijk ook. 

Daarnaast bieden we je:

 • een salaris tussen de € 1830,- en € 3.125,- afhankelijk van jouw ervaring
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in salaris)
 • een goede pensioenregeling
 • een intern trainingsprogramma bij de start
 • een actieve personeelsvereniging

Functie eisen

Jij bent net zo veelzijdig als de functie van intercedent zelf: creatief, resultaatgericht, overtuigend, flexibel, stressbestendig en een echte doorzetter. Hier voeg je aan toe:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld: recruiter, consultant of accountmanager
 • Ervaring in de uitzendbranche

Tijd om te ondernemen!
Met een ondernemende houding kom je bij MF Uitzendbureau het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij ons. Ben jij die intercedent? Laat het ons zien en solliciteer direct! Je mag je sollicitatie richten aan Marloes Harkema en versturen naar: personeelkwaliteit@mfgroep.nl.

Heb je toch nog inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Margriet Veldman via telefoonnummer 050 - 5991490.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via