Technisch Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Technisch inzicht, lezen van tekeningen, goed in maatvoering en timmerwerk. Herken jij jezelf in deze punten? Dan zoeken wij jou.

Voor Kijlstra BV zoeken wij namelijk een Technisch Productiemedewerker voor de afdeling Putten. Op deze afdeling worden betonnen putten gemaakt; diverse soorten en maten. Voor deze afdeling zoeken wij iemand die allround inzetbaar is om mee te werken aan het maken van dit product. Denk hierbij aan het op maat maken van mallen, maar ook het betongieten, afwerken en onderhouden van deze mallen en putten.

Wat bieden wij:
Naast een fulltime functie (maandag t/m vrijdag) in de dagdienst bieden wij jou een marktconform salaris volgens de cao betonproductenindustrie. Daarnaast heb je recht op een reiskostenvergoeding van maximaal € 6,00 per dag.

Over het bedrijf

Kijlstra is in Nederland marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton. Daarnaast zijn ze een vooraanstaand producent van stenen, banden en tegels in allerlei vormen, maten, afwerkingen en kleuren. Tevens heeft Kijlstra in Noord-Nederland een uitgebreid leveringsprogramma in betonmortel.

Functie eisen

- Je hebt minimaal MBO 3 werk – en denkniveau
- Je kunt tekening lezen
- Je hebt technisch inzicht

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via