Medewerker Carwash (bijbaan)

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Wil jij graag werken in de leukste en modernste wasstraat van Groningen? Kun jij ervoor zorgen dat klanten met een blinkende auto, zeer tevreden naar huis gaan? Reageer dan snel! Voor onze opdrachtgever, Century Autogroep, zijn wij op zoek naar:

Medewerkers Wasstraat (flexpool)

Wat ga je doen?
In de wasstraat ben je het visitekaartje van Century Autogroep en ontvang je alle klanten op een gastvrije manier. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat alle auto’s brandschoon de wasstraat verlaten, zowel van buiten als van binnen. Hierbij heb je oog voor detail en adviseer je klanten over verschillende wasprogramma’s. Daarnaast help je bij het voorwassen van de auto’s, bedien je de wasstraat, neem je betalingen in ontvangst en verkoop je bijproducten- en diensten van Century.

Over het bedrijf

Wat kun je verwachten?
Bij onze opdrachtgever, Century Autogroep, staat kwaliteit voorop. Zowel richting klanten als richting de medewerkers. Je komt dan ook terecht in een moderne, enthousiaste organisatie en krijg je een uitdagende en afwissende baan. Er wordt veel aandacht geschonken aan medewerker tevredenheid, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.

Het betreft werk vanuit een flexpool op uitzendbasis. Gezien de ruime openingstijden is er de mogelijkheid om op verschillende tijden te werken van maandag t/m zondag. Het is dus goed te combineren met een studie of ander parttime werk. Op dit moment betreft dit een vacature ter inschrijving. Er zijn echter regelmatig nieuwe instroommogelijkheden.

Functie eisen

Wie ben jij?
Jij begrijpt en ademt het DNA van Century Autogroep: empathisch vermogen, betrokkenheid, authenticiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en samenwerken.
Voor deze functie is het belangrijk dat je jezelf herkent in het onderstaande:
- Uitstekende contactuele vaardigheden, representatie uitstraling en taalgebruik;
- Dienstverlenende en gastvrije instelling;
- Commerciële drive en gretigheid;
- Aanpakker met oog voor detail;
- Enthousiaste en klantvriendelijke uitstraling;
- Teamspeler met een flexibele mindset;
- In bezit van rijbewijs B.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via