Medewerker Schade / ROB

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Heb jij affiniteit met de automotive branche, ben je administratief vaardig en op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature!
Voor onze opdrachtgever, van Mossel Autolease te Groningen, zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Schade / ROB (Reparatie, Onderhoud, Banden)

Wat ga je doen?
In de functie van medewerker Schade / ROB vervul je een zelfstandige rol, waarin je onder andere verantwoordelijk bent voor het behandelen, begeleiden en afwikkelen van alle schademeldingen met als doel de klant volledig te ontzorgen. Daarnaast:
- maak je schadedossiers aan en volg je deze op;
- heb je veel contact met klanten en derden, zoals berijders, opdrachtgevers, verzekeraars, schadeherstelbedrijven en dealers;
- geef je fiat voor onderhoudsreparaties en het herstellen van schades;
- behandel je nacalculaties en facturen, inclusief noodzakelijke prijscorrecties;
- verricht je overige, mogelijk niet functie eigen, werkzaamheden op aangeven van de (direct) leidinggevende.

Het betreft in eerste instantie een baan voor 36 uur voor de periode van 1 juni 2019 t/m 15 januari 2020, met kans op verlenging.

Over het bedrijf

Van Mossel Autolease Groningen biedt als onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen een plezierige werkomgeving. Daarnaast kun je rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie eisen

Wie ben jij?
Jij bent enthousiast, hebt affiniteit met de automotive branche en hebt minimaal 1 jaar ervaring in een administratieve functie. Je werkt graag in een team, maar je kan ook goed zelfstandig werken. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, heb je een positieve instelling, ben je pro-actief en klantgericht. Tot slot:
- ben je minimaal in het bezit van een mbo 4 diploma in administratieve richting;
- beheers je de Nederlandse taal uitstekend;
- weet je van aanpakken, ben je leergierig en bereid om alles te leren over schade behandeling.

Voldoe je aan het profiel en wil je in aanmerking komen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door je cv te uploaden via onderstaande sollicitatieknop. Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met MF Groningen, bereikbaar op 050-3139003.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via