Ervaren magazijnmedewerker regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Ben jij een ervaren magazijnmedewerker die deze ervaring graag in wil zetten om je eigen magazijn op te bouwen en te runnen? Ben jij de vraagbaak voor mensen die altijd hun spullen kwijt zijn? Ben jij geordend, accuraat en weet je precies waar alles te vinden is? Dan MOET je deze vacature bekijken!

Voor onze opdrachtgever, een sterk groeiend bedrijf in de sanitair branche, zijn we op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker die precies weet wat een perfecte indeling van een magazijn is. Het bedrijf heeft een open en collegiale cultuur. Zo eet je in de pauze gezellig samen aan een gedekte tafel met de meest heerlijke broodjes en beleg.

Het is belangrijk dat je zelfstandig een magazijn kan opbouwen, onderhouden én optimaliseren. De opdrachtgever in aan het transformeren en richt zich op digitalisering én professionalisering; het pand wordt vernieuwd, opnieuw ingericht en gestyled. Ook wordt er geïnvesteerd in software om het proces te optimaliseren.

Je krijgt de verantwoordelijkheid over een opnieuw in te richten magazijn. Hierbij krijg je alle vrijheid om deze naar jouw wens en ideeën perfect in te richten. Jouw ervaring als magazijnmedewerker gebruik je om dit magazijn tot een perfect magazijn te transformeren.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je magazijncarrière? Solliciteer dan direct of kom de vacature bespreken op onze vestiging in Hoogeveen.

Functie eisen

- Je hebt ervaring als magazijnmedewerker;
- Je bent ambitieus;
- Een heftruckcertificaat is een pré;
- Je hebt ervaring met ERP-systemen;
- Je bent fysiek in orde;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B(E).

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via