Dakdekker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Hoe hoger je klimt, hoe mooier het uitzicht. Als ervaren dakdekker ben jij de persoon zonder hoogtevrees die onder werktijd geniet van een leuk uitzicht. Door jouw goed uitgevoerde werkzaamheden zitten bewoners niet klaar met potten en pannen om water op te vangen, maar juist droog op de bank te genieten en werken mensen veilig zonder zich zorgen te maken dat apparatuur van de regen in de drup valt.
Heb jij ervaring als dakdekker en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de dakdekker waar wij naar op zoek zijn.

Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar enthousiaste en gemotiveerde personen die fulltime als dakdekker aan de slag willen. Je contract zal eerst op uitzendbasis zijn met uitzicht op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever. Je bruto uurloon is €13,94. Dit bedrag kan afwijkend zijn afhankelijk van werkervaring en leeftijd.

Je bent bij de opdrachtgever werkzaam in een hecht team die alles oppakken om- en rond het dak, zowel op hellende als platte daken. Je werkt in een professionele en dynamische werkomgeving waar ruimte is voor het ontplooien van jouw talent. Intern zijn er diverse opleidingen te volgen waardoor jij meer kennis en vaardigenheden ontwikkelt, waardoor je nog waardevoller voor de organisatie wordt. Met jouw nuchtere mentaliteit pas je hier goed tussen, waar het plezier in werken voorop staat. Korte lijnen, duidelijke communicatie.

Wij ontvangen graag jouw cv + motivatie en voor je het weet zit je bij ons op kennismaking om met onze dienstverlening een stap in de goede richting te zetten naar een nieuwe baan.

Over het bedrijf


Functie eisen

- Je hebt ervaring met platte, hellende en bitumen daken
- Je bent in een straal van 30 km woonachtig rondom Leeuwarden
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en ben collegiaal ingesteld
- Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken
- Je bent een echte aanpakker
- Je bent in het bezig van een geldig rijbewijs

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via