Operator 2-ploegen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Haulerwijk

Over de functie

Jij voelt je als een spin in het web aan de productielijn en een duizendpoot die het gehele proces in de gaten houdt. Jij bent verantwoordelijk voor het vloeiend laten verlopen van het productieproces door de voorraden op tijd aan te vullen of ervoor te zorgen dat de producten soepel over de band gaan. Al met al, zeker geen eentonig werk. Tot slot los jij eventuele storingen op aan de machines.

Wat bieden wij jou:
Naast een fulltime functie voor langere tijd met kans op vast, bieden wij jou een een bruto uurloon vanaf € 14,01 (incl. ploegentoeslag) en een reiskostenvergoeding € 0,19 per kilometer.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het conserveren (verpakken) van biologische voedingsmiddelen. Het bedrijf bestaat al sinds de eind jaren ’70 en laat elk jaar positieve cijfers zien. Het is een mooi groeiend bedrijf met een gemoedelijke werksfeer. Het is een leuke mix van vrouwen als mannen, die zich allemaal voor de 100% inzetten, hard willen en kunnen werken en gebruik wordt gemaakt van elkaars kwaliteiten.

Functie eisen

- je beschikt over MBO werk - en denkniveau
- je hebt technisch inzicht
- je bent bereid te werken in een 2-ploegendienst

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via