Hovenier

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 15
  • Standplaats Sneek

Over de functie

Je kent ze wel uit de film. Grote tuinen, het liefst met zwembad, die door een hovenier worden bijgehouden zodat de bewoner volop kan genieten van zijn goed onderhouden tuin. Nu zijn wij niet op zoek naar een nieuwe bewoner voor dit huis maar juist naar deze hovenier.

Jij weet als geen ander hoe je een gazon strak krijgt en de bloemen en bomen zo voedt dat zij er top uit zien. Tevens kan je goed overweg met bijvoorbeeld een kettingzaag, een bosmaaier en andere tuingereedschappen. Hiermee werk je veilig en maak je na een leuke werkdag alles weer schoon zodat alle gereedschappen goed onderhouden blijven voor een volgende gebruik.

Je bent er drie dagen per week mee bezig in de Fries stad Sneek met één of twee collega's. Gezamenlijk met de klant bepaal jij wat er per dag, dan wel wekelijks opgepakt gaat worden. Mocht je fulltime willen werken kunnen de andere twee dagen bij een andere opdracht ingevuld worden van onze Opdrachtgever.

Je bruto uurloon is €15,-. Afhankelijk van je ervaring kan het uurloon afwijkend zijn.

Functie eisen

- Je hebt relevante ervaring in het aanleggen en onderhouden van groen
- Je bent in het bezit van een rijbewijs
- Je bent sociaal en communicatief vaardig
- Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via