Vakantiekrachten Dunlop week 32/33

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Voor Dunlop Conveyor Belting zoeken wij vakantiekrachten voor het schoonmaken van de machines. De periode is week 32 en 33: vanaf maandag 5 augustus t/m vrijdag 23 augustus.

In deze weken staat de productie van de fabriek stil. Je gaat in groejes van 3 of 4 mensen alle machines schoonmaken. Alle machines worden uit elkaar gehaald en alle onderdelen worden schoongemaakt. Je hebt na het werk de mogelijkheid om hier te douchen. Het betreft fulltime werk, in de dagdienst, voor twee weken, van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn van 07.30 uur tot 16.15 uur. De verdiensten zijn € 12,56 bruto per uur.

Over het bedrijf

Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten.
De producten worden grotendeels geëxporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten.

Functie eisen

- je bent in week 32 en 33 fulltime beschikbaar
- je bent niet bang om vies te worden
- je bent minimaal 18 jaar

Wij zoeken 15 vakantiekrachten, dus het is mogelijk om je samen met vrienden aan te melden. Ben je op zoek naar een vakantiebaan? Bel ons dan voor meer informatie of kom bij ons langs!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via