Allround Storingsmonteur regio Hoogeveen (onbepaalde tijd)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Ben jij een echte probleemoplosser, kent de (elektro)techniek geen geheimen voor jou, werk je graag in een zeer schone omgeving en ben jij op zoek naar een fulltime baan voor onbepaalde tijd waarin je de ruimte krijgt jezelf te blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer naar deze TOP-baan!

De functie
Samen met je collega’s zorg jij dat de technische dienst 27/4 paraat staat en het volledig geautomatiseerde productieproces draaiende houdt! Dit doe je door het analyseren en oplossen van zowel elektrotechnische als mechanische storingen. Vanuit de gedachte; “voorkomen is beter dan genezen” inspecteer je de productielijnen, verricht je preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden. Vanuit jouw kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek, pneumatiek en de wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en hygiëne weet jij als geen ander hoe je de kwaliteit van de producten kan waarborgen. Je kan zelfstandig werken en overzicht houden, ook wanneer er meerdere storingen tegelijkertijd zijn.

Het aanbod
Je komt te werken in een technische dienst met in totaal tien medewerkers. Je werkt in 5-ploegendienst en krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en eventueel cursussen te volgen. Je krijgt direct een contract bij de opdrachtgever met een salaris tussen €3000- €3200! Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische omgeving waar jij jouw kennis optimaal kunt inzetten? Reageer dan snel!

Functie eisen

- Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Kennis van meet- en regeltechniek, het oplossen van storingen en uitvoeringen van modificaties;
- Kennis van werktuigbouwkunde, pneumatiek en automatiseringsprocessen;
- Kennis van PLC- systemen;
- Ervaring in de levensmiddelenbranche is een pre;
- Bereidt om in 5-ploegen te werken.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via