Koerier vrijdag/zaterdag/zondag op oproepbasis regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Dienstverband Oproepbasis
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Werkomschrijving
Gooi die navigatie maar uit het raam! Want jij kent alle straten op je duimpje! De Schutstraat, De Putter, De Snikke en ga zo maar door, rijdt jij zo naar toe. Houd je van lekker onderweg zijn en klanten blij maken? Dan is dit de vacature voor jou. Als koerier ga je overheerlijke lunchgerechten bezorgen in en rond om Hoogeveen. Dit doe je met de auto van de zaak. Je werkdagen zijn vrijdag, zaterdag en zondag op oproepbasis. Vind je het leuk om lekker onderweg te zijn waarbij je kunt genieten van je eigen gekozen muziek? Lees dan verder!

Over het bedrijf

Ons aanbod
Het is een baan voor langere tijd bij een betrouwbaar en vooruitstrevend bedrijf in Hoogeveen. Het is een gezellig en hecht team. Het salaris is (als je 21 jaar en ouder bent) €9,94 bruto per uur. Het zijn flexibele uren op vrijdag, zaterdag en zondag, de tijden zijn van 8.00 tot 15.00 uur maximaal. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: de dankbaarheid van klanten, voor wie jij echt het verschil kan maken! Kom jij het team versterken? Reageer dan direct!

Functie eisen

Functie-eisen
- Rijbewijs B is verplicht
- Binnen 30 minuten aanwezig kunnen zijn
- Beschikbaar zijn op vrijdag, zaterdag en zondag
- Klantvriendelijk, representatief, betrouwbaar en trap kunnen lopen ivm huizen bezoeken
- We maken geen onderscheid tussen man/vrouw, wel/geen ervaring, jong/oud, student/werkzoekend/gepensioneerde/etc. iedereen mag solliciteren!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via