Matrijzenservicemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Heb jij ervaring op de heftruck, beschik jij over een heftruckcertificaat en heb jij cijfermatig inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een groot Aluminium profielen bedrijf in Hoogezand zijn wij op zoek naar een matrijzenservicemedewerker.
Als matrijzenservice werk je volgens een planning die van te voren is opgesteld, hierdoor weet jij precies welke matrijs jij als eerste moet pakken vanuit een stelling. In de stelling staan duizenden verschillende matrijzen, welke gerangschikt zijn op cijfers. Het is hierom erg belangrijk dat jij goed met cijfers kunt omgaan en onder druk weet te presteren.

Wanneer je de matrijs uit de stelling hebt gehaald met behulp van een lift, plaats je de matrijs door middel van een loopkraan op een kar. De kar vervoer je door middel van een PTB-kar naar de Pers. Daar wordt de matrijs gereed gemaakt voor de oven-pers. Het aluminium wordt door de betreffende matrijs gedrukt waardoor er uiteindelijk een bepaald aluminium profiel ontworpen wordt. Precies zoals de klant het aangevraagd heeft!

Wanneer dit proces gereed is, wordt de matrijs uit de pers gehaald. De matrijs dient gereinigd te worden- en terug in de stelling te worden gezet. Dit is tevens jouw taak.

Heb jij affiniteit met techniek en spreekt bovenstaande jou aan? Reageer dan snel op deze vacature- en wie weet word jij uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Graag ontvangen we jouw CV: hoogezand@mf.nl

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever staat bekend om haar 50 jaar praktische en wetenschappelijke expertise op het gebied van geëxtrudeerde aluminium oplossingen. Zij biedt alles op basis van ontwerp, productie, fabricage, oppervlaktebehandeling tot afwerking met betrekking tot aluminium.

Functie eisen

- Ervaring op een heftruck/shovel/trekker;
- Beschikt over een heftruckcertificaat;
- Beschikt over minimaal MBO 2 werk- en denkniveau;
- Staat open voor 3 ploegendiensten;
- Voor een langere periode beschikbaar;
- Proactieve en flexibele werkhouding.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via