(Hulp-) Glasvezelblazer

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 13
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats ZUIDBROEK

Over de functie

Wie kan er tegenwoordig nog zonder snel internet? Om paniek te voorkomen zorg jij mede voor de aanleg van glasvezelverbindingen in Nederland én Duitsland!

Functie inhoud:
Je bent medeverantwoordelijk voor het aanleggen van glasvezelverbindingen. Samen met een team collega’s ga jij erop uit om huishoudens en bedrijven in Nederland en Duitsland te voorzien van super snelle internetverbindingen. Door behulp van een compressor worden glasvezelkabels in de buizen geblazen. Deze verbindingen zal je testen en eventuele problemen/storingen weet jij op te lossen. Je zal aan het werk gaan voor meerdere opdrachtgevers en deelnemen aan de 24-uurs storingsdienst. Werken in de buitenlucht doe je graag, je weet van aanpakken en pakt snel de werkzaamheden zelfstandig op.

Wij bieden jou een fulltime functie en direct een contract bij de opdrachtgever. Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden en hier hoort een eigen bus bij! De arbeidsvoorwaarden worden opgesteld conform CAO Installatietechniek en je krijgt de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarbij is het een diverse en uitdagende werkomgeving, aangezien je op verschillende locaties aan het werk gaat.

Over het bedrijf

Opdrachtgever is een specialist in het aanleggen van bekabeling en technische installaties.

Functie eisen

Je werkt graag het hele jaar door buiten en je weet van aanpakken. Ervaring is niet direct van belang, gezonde wil om te leren wel!

- MBO werk- en denkniveau;
- Flexibele werkhouding, in werktijden en bereid om in de avonden en weekenden te werken;
- Je bent zelfstandig en kunt nauwkeurig werken;
- Je bent klantvriendelijk en servicegericht;
- Rijbewijs B(E) en VCA.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via