Monteur keukens / Sanitair regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Monteur sanitair/keukens regio Hoogeveen

Ben jij een monteur met ervaring in keukens en sanitair en wil jij de mooiste keukens en badkamers installeren en opleveren?

Voor onze opdrachtgever in Hoogeveen zijn we op zoek naar monteurs met ervaring in sanitair en keukens. De opdrachtgever is een groeiende onderneming die zich specialiseert in sanitair en de totaaloplossing biedt. Een persoonlijk, maar professioneel bedrijf. Deze functie is voor langere tijd met een grote kans op een contract.

Hoe ziet je dag eruit:
’s Ochtends laad je je werkbus vol met de benodigde gereedschappen en materialen. De grote onderdelen van keukens en badkamerinrichtingen zijn reeds klaargezet op locatie. In tweetallen (of meer) houd je je bezig met nieuwbouwprojecten, maar ook renovaties. Dit vindt voornamelijk plaats bij particulieren. Daar houd je je bezig met het demonteren van oude keukens en badkamers. Daarna houd je je bezig met het omleggen van elektra, het installeren van badkamers en daarna het afmonteren en perfectioneren van de badkamers en keukens. Zelfs het betegelen zal bij je takenpakket horen. Wanneer je je talent hebt ingezet en de keuken/badkamer klaar is, ga je met de klant onder het genot van een kopje koffie uitleggen wat je met je collega’s allemaal hebt bewerkstelligd.

De opdrachtgever:
De opdrachtgever is een gezellige, nuchtere onderneming die haar werknemers waardeert. Dit zie je onder andere terug in het feit dat brood en beleg wordt gehaald voor de pauzes, die wanneer mogelijk, samen gepland worden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar tegelijkertijd goede begeleiding. Zoek je een werkgever die je motiveert, waardeert en beter maakt? Dan is dit dé perfecte vacature voor jou.


Functie eisen

- Je bent in het bezit van rijbewijs B-E;
- Je bent collegiaal;
- Je bent fulltime beschikbaar;
- Je bent betrouwbaar;
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in de installatietechniek/sanitair.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via