Financieel medewerker regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Ben jij geboren met een echte rekenknobbel? Kun jij goed overweg met cijfers, heb jij een financiële en/of administratieve achtergrond en ben je toe aan een nieuwe baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een van onze opdrachtgevers in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie op zich gaat nemen. In deze functie ga jij je onder meer bezig houden met de debiteurenbewaking, inkoopfacturen, bankzaken en grootboekadministratie en ben jij voor deze zaken het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie.

Aanbod
Je komt te werken in een jong team met enthousiaste en gedreven collega’s; ‘Één voor allen en allen voor één’ is het geldende motto! Kwaliteit, klantgerichtheid en zorgvuldigheid zijn zaken die hoog in vaandel staan binnen de organisatie. Daarnaast staan ook plezier en ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling centraal. Afhankelijk van jouw werkervaring ligt het bruto uurloon tussen de €11,00 en €13,00.

Ben jij de financiële duizendpoot die op zoek is naar een afwisselende, uitdagende baan voor langere termijn? Solliciteer dan snel!

Functie eisen

- Je beschikt over MBO4 werk- en denkniveau;
- Een financiële opleiding is een pre;
- Je bent administratief onderlegd;
- Je bent communicatief vaardig;
- Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
- Je bent nauwkeurig, verantwoordelijk en kan snel schakelen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via