Medewerker klantenservice regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Sluit jij met een lekker gevoel je werkdag af als je weet dat je iemand hebt kunnen helpen? Ben jij graag in gesprek met verschillende mensen en denk jij niet in problemen maar in oplossingen? Dan is dit DE perfecte baan voor jou!

Als medewerker klantenservice sta jij paraat wanneer een klant bij jou aanklopt met een hulpvraag. Zowel telefonisch als via e-mail en social media help jij de klanten aan de juiste informatie en beantwoord je eventuele vragen gedurende het proces Je denkt mee met de situatie van de klant en kijkt naar een passende oplossing; je doet net het stapje extra voor de klant wanneer dit nodig is.

Door een praktijkgerichte opleiding tijdens de eerste werkdagen ben je goed voorbereid om de klanten inhoudelijk van de juiste informatie te voorzien. Je hebt dus geen specifieke inhoudelijke kennis nodig voor deze functie. Je drive om de klant te helpen is veel belangrijker! Daarnaast is het beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, zorgvuldig werken en snel kunnen schakelen essentieel in deze functie. Helaas zal je niet elke klant naar tevredenheid kunnen helpen, daarom is het van belang dat je ook bij weerstand je mannetje kunt staan. De contactmomenten met de klant moeten duidelijk en zorgvuldig worden vastgelegd in het systeem, administratieve taken maken dus ook onderdeel uit van jouw werkzaamheden.

Aanbod
- Een afwisselende functie waar je in korte tijd veel ervaring op doet;
- Een dynamische werkomgeving waar de klant centraal staat;
- Een salaris tussen €1900,- en €2250,- per maand (obv 40-urige werkweek), afhankelijk van je ervaring;
- Bij wederzijds goed bevallen kans op een dienstverband bij de opdrachtgever;
- Een werkweek tussen 24 en 40 uur.

In deze uitdagende functie ben jij het visitekaartje van het bedrijf; jij bent degene die het verschil elke dag opnieuw kan gaan maken voor de klanten! Zie jij dit wel zitten? Reageer dan snel!

Functie eisen

- Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
- Ervaring met klantcontact is een pre;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Oplossingsgericht, inlevingsvermogen en goed met mensen overweg kunnen;
- Snel kunnen schakelen;
- Werken met (klant)informatiesystemen en Microsoft.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via