Ervaren verkoper Sanitair regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Wandtegels, regendouches, zelfreinigende toiletten en keukenbladen: jij beantwoordt elke vraag die jou wordt gesteld en geeft hierbij zelfs persoonlijk advies.

Klantgerichtheid is jou op het lijf geschreven. Je vraagt daarom ook niet óf de klant koffie wil, maar wát de klant in zijn of haar koffie heeft. Jij houdt er geen agressieve verkoopstijl op na, maar zorgt dat de klant zich gewaardeerd en begrepen voelt. Snelle verkopen zijn niet jouw passie, jij gaat in overleg met de klant. Door jouw expertise kom jij met een perfecte indeling op maat, de juiste materialen en adviseert zelfs welke oven de klant het best kan aanschaffen.

Nadat je de offerte hebt opgesteld én een mooie 3d-tekening hebt aangeleverd, ben je verantwoordelijk voor de opvolging van deze offerte. Heb je deze mooie offerte om kunnen zetten in een prachtige order? Dan zorg jij dat het complete dossier compleet aangeleverd wordt aan het bedrijfsbureau en zorgt voor aftersales.

Zie jij jezelf terug in dit profiel? Neem dan snel contact met ons op of solliciteer direct!

Functie eisen

- Je hebt ervaring als verkoper van keukens en/of sanitair;
- Je bent technisch onderlegd;
- Je bent klantvriendelijk ;
- Je bent proactief;
- Ervaring van het softwarepakket Simar en/of Saninet is een pré;
- Je bent collegiaal en houdt van een familiaire sfeer op het werk.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via