Customer Service Employee

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 18
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand - Sappemeer

Over de functie

Ben jij communicatief erg sterk- en vind jij het leuk om te werken aan onder anderen het optimaliseren van het CRM-proces binnen een organisatie? Plannen en organiseren zijn vaardigheden die naadloos bij jou aansluiten.

Als Customer service Medewerker ben jij verantwoordelijk om snel, positief en oplossingsgericht te reageren op de klant. Hierbij onderhoud- en optimaliseer je het contact met bestaande klanten en vertegenwoordigers. Tevens ben jij actief met het zoeken naar de juiste commerciële kanalen, om nieuwe klanten aan te trekken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor onder anderen het identificeren- en ondervragen van klantvragen, het voorbereiden van de offertes- en het begeleiden van een gehele order tot verkoop. Zijn er afwijkingen? Aan jou de schone taak deze te signaleren- en op te pakken!

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een baan met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Het betreft een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatieven. Deze baan betreft een werklast voor 40 uur per week. Het is een prachtige functie om jezelf binnen het werkveld te ontwikkelen/ontplooien.

Geïnteresseerd? Bel ons gerust voor vrijblijvend meer informatie of mail ons jouw motivatie met CV! (0598-395601)

Over het bedrijf

De klantrelatie produceert en levert massiefkarton voor onder anderen: hard gebonden boeken, ringbanden en luxe verpakkingen. Op twee productielocaties in Hoogezand en Sappemeer staan drie geavanceerde kartonmachines en twee papiermachines. In volcontinudienst produceert de klantrelatie hiermee jaarlijks meer dan 250.000 ton karton uit 100% oudpapier. De opdrachtgever is een wereldwijde speler in de karton industrie. Om overal in de wereld optimale service te bieden, heeft de klantrelatie vestigingen in de belangrijkste markten in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Er werken meer dan 450 medewerkers, waarvan 350 in Hoogezand en Sappemeer.

De klantrelatie is volop in ontwikkeling. Productinnovatie, marktontwikkeling en verbetertrajecten in het kader van LEAN staan hoog op de agenda. Om meer waarde uit de grondstof oudpapier te halen en te besparen op het gebruik van aardgas, wordt er een rejectvergasser gebouwd, waarmee afval uit het oudpapier omgezet wordt in warmte voor het productieproces.

Functie eisen

Jij beschikt over:
- HBO werk- en denkniveau;
- Vloeiende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Goede kennis van CRM, ERP-systemen en het Microsoft Office pakket;
- Uitmuntende vaardigheden omtrent organiseren en plannen;
- Enige kennis van een bestelproces;
- Enige ervaring met het werken in een productiematige-omgeving;
- Een beschikbaarheid van 40 uur per week.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via