Boekhouder Parttime (8 uren)

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 15
  • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

Zeggen de woorden grootboekrekening, IC-aangifte en Btw-aangifte jou iets? En werd jij tijdens de wiskunde les altijd Willie Wortel genoemd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is al meer dan 25 jaar een innovatieve oplosser op het gebied van zorghulpmiddelen. Ze zorgen ervoor dat zorghulpmiddelen nog beter ontwikkeld worden, waardoor verpleegkundigen nog meer patiënten kunnen ondersteunen. Werken voor dit bedrijf is echt een gave uitdaging. Want samen met het team, zorg jij er voor dat mensen hun leven nog dragelijker wordt in de zorg. Door de gedrevenheid van het team, zorgen diverse innovaties voor baanbrekende resultaten. Er lopen wereldwijd verschillende octrooien en patenten vanuit dit bedrijf. Hoe uniek is dat?

En jij mag voor onze opdrachtgever ervoor zorgen dat de boekhouding op orde is. Dit doe jij 8 uren per week, verspreid over 2 dagdelen. In deze uren zorg jij voor een juiste verwerking van grootboekrekeningen over de diverse BV's en werkfirma's. Overzicht houden is dus echt een must. Verder houd jij je bezig met Btw-aangiften, IC-aangiften en betalingen. De betalingen moeten er op tijd uit, want anders komen de materialen later binnen en moet de productie wachten. Maar met jou aan het roer gebeurt dit uiteraard niet!

Wat bieden wij jou?
- Een salaris tussen de €10 - €15 bruto, afhankelijk van ervaring;
- Een baan voor langere tijd;
- Een jaarlijkse winstuitkering, want iedereen deelt mee in de behaalde successen;
- Een informele werkgever, met een 'één team één taak'- mentaliteit.

Over het bedrijf

Waarom werken voor onze opdrachtgever?
Omdat ook jij bijdraagt aan een betere wereld in de zorg! Hoe fijn is het dat ziekenhuizen of verpleeghuizen de beste en meest functionele zorghulpmiddelen hebben. En hiermee hun patiënten nog beter en efficiënter kunnen helpen.

Functie eisen

Voor deze functie is je ervaring belangrijker dan je opleiding. Daarnaast ben jij:
- Een ster met Unit4 boekhouden;
- 8 uur per week beschikbaar, over 2 dagdelen verspreid;
- Een betrouwbare teamspeler.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via