Productiemedewerker foodindustrie

 • Aantal uren per week 36 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 14
 • Standplaats Blijham

Over de functie

Altijd al eens willen ervaren hoe Sjakie zich voelt in de chocoladefabriek? Dat kan als productiemedewerker in de foodindustrie. Ben jij pietje precies, kun jij goed rekenen en is fysiek zwaar werk voor jou geen probleem? Dan ben jij dé nieuwe Sjakie voor onze opdrachtgever in Blijham. 

Voordat de chocoladeproducten van onze opdrachtgever in de schappen liggen gaan er een aantal stappen aan vooraf. En je raadt het al: daar kun jij als productiemedewerker onderdeel van zijn. Je gaat werken met zakken grondstoffen die zo’n 25 kg wegen. Machinaal worden de grondstoffen voorzien van een egaal laagje chocolade. Jij zorgt ervoor dat de verhoudingen goed zijn, per grondstof verschilt dit namelijk. Logisch kunnen nadenken en goed kunnen rekenen is dan ook belangrijk.
Wanneer de laagjes chocolade er goed op zitten en zijn afgekoeld worden deze in bigbags gestopt met een machine. Ook dit moet je niet onderschatten, de kisten waar de producten in worden gezet zijn zwaar.
De producten worden niet bij de winkels afgeleverd in bigbags maar de producten worden netjes verpakt en in dozen gestopt. De dozen moeten goed in elkaar worden gezet (dit gaat machinaal) en de juiste stickers moeten op de juiste dozen. Dit kan jij want als productiemedewerker kun jij goed het overzicht bewaren. 

Jouw baan als productiemedewerker foodindustrie
In deze baan ga jij naast productiewerkzaamheden ook inpak- en afzakwerkzaamheden uitvoeren. Jij gaat ook leren hoe je chocolade moet drageren en laten glanzen. Door jouw inzet als productiemedewerker loopt alles op rolletjes. Rekenen, hygiëne, fysiek zwaar werk, logisch nadenken en overzicht houden, daar kan jij je helemaal in vinden. Samen met jouw ploeg werk je hard om de gestelde doelen te halen. 

Over het bedrijf

Het bedrijf is een internationaal opererend familiebedrijf met een lange traditie. Ze ontwikkelen en leveren innovatieve foodconcepten voor retail- en foodserviceklanten in heel Europa.

Wat wij bieden

 • Ben jij 22 jaar of ouder, dan verdien je € 9,69 bruto per uur. Omdat je in ploegen werkt krijg je ploegentoeslag van 25% in de avond en 50% in de nacht.
 • Je werkt in drie ploegen, de werktijden zijn:
  • Ochtenddienst: van 6:00 uur tot 14:00 uur
  • Middagdienst: van 14:00 uur tot 22:00 uur
  • Nachtdienst van 22:00 uur tot 6:00 uur 
 • Reiskostenvergoeding

Functie eisen

Als productiemedewerker foodindustrie heb jij een fysiek zware baan. Dit is voor jou geen probleem, je hebt een flinke dosis energie en doorzettingsvermogen om iedere dag je klus te klaren. Jij schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden, waarbij rekenen een belangrijk onderdeel is. En verder: 

 • Is werken in drie ploegen geen probleem 
 • Ben je woonachtig in of in de omgeving van Blijham 
 • Werk jij hard, secuur en netjes 

Heb jij al ervaring in de foodsector dan weet jij als geen ander dat je te maken hebt met strenge hygiëne regels. Wil jij een stapje verder in de productie? Laat het ons dan weten door te solliciteren. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Anneloes bereikbaar op 0598 - 690 022.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via