Financieel Administratief Medewerker (32 tot 40 uur)

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging als Financieel Administratief Medewerker? Zie jij verbeterkansen, durf jij met voorstellen te komen en spreekt diversiteit binnen een organisatie jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever Kijlstra Riolering zoeken wij namelijk een Financieel Administratief Medewerker. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de gehele administratie van Kijlstra Riolering en werk je samen met de afdelingen verkoop, werkvoorbereiding en verschillende productie afdelingen. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit de debiteuren – en crediteuren administratie, verzorgen betalingen, rapportages en de aangiftes van de BTW – en loonbelasting. Daarnaast stel je liquiditeitsplanning op en houdt je de voorraadadministratie bij. Tot slot ondersteun je de financieel managers met diverse werkzaamheden.

Wat bieden wij:
Wij bieden jouw een baan voor 32 of 40 uur. Je wordt ingeschaald volgens de cao van Betonproductenindustrie. Verder betreft het een baan voor langere tijd met kans op een vast contract.

Over het bedrijf

Kijlstra Riolering is in Nederland marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton, zoals buizen, putten, duikers, uitstroombakken, stuwen en speciale bouwwerken. Kijlstra is een onderdeel van het familiebedrijf Bouw & Infra Vermeulen. BIV bestaat uit een zestal productie- en handelsbedrijven m.n. actief in de infrastructuur. Het hoofdkantoor van Kijlstra staat in Drachten, waar tevens de productielocatie is gevestigd. Deze productielocatie beschikt over een eigen kade voor de aanvoer van grondstoffen en er zijn op dit moment een drietal fabrieken in bedrijf. In 2015 is Kijlstra gestart met de productie en verkoop van BlueTube buizen. Een product dat zijn tijd vooruit is én volledig inspeelt op de behoeften van de markt. Deze moderne fabriek is volledig ‘custom-made’ ontworpen en gebouwd.

Functie eisen

- je hebt een afgeronde HBO opleiding
- je hebt ervaring met een ERP systeem, bij voorkeur Microsoft Dynamics
- je hebt een goede beheersing van de Engelse taal
- je bent nuchter, gedreven en initiatiefrijk
- je bent zelf startend met een hans-on mentaliteit

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via