Heftruckchauffeur 2-ploegen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat en op zoek naar een baan als Heftruckchauffeur? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in Drachten zijn wij per direct op zoek naar een Heftruckchauffeur. Het werk betreft het verplaatsen van grote, zware betonnen elementen met de heftruck. Het betreft een fulltime functie van maandag t/m vrijdag in de 2-ploegendienst.

Over het bedrijf


Kijlstra is rond 1900 gestart als klein aannemingsbedrijf. In de 50-er jaren zijn we gestart met de productie van betonproducten en in 1970 werd buiten Drachten de nieuwe productielocatie in gebruik genomen. Inmiddels heeft Kijlstra 2 vestigingen, in Vianen en Drachten, met totaal ca. 30 ha verhard oppervlak, heeft het een omzet van ca. 40 miljoen euro en geeft werk aan ca. 200 werknemers.

VDH
Kijlstra is onderdeel van de Vermeulen Drachten Holding. Hiertoe behoren onder meer Michel Oprey & Beisterveld, specialist in natuursteen met vestigingen in Echt en Utrecht, Intercodam, specialist in diverse sport-, bouw- en wegenmaterialen

Functie eisen

- je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
- je bent per direct fulltime beschikbaar
- je woont in - of de omgeving van Drachten
- je bent bereid om in 2-ploegendienst te werken

Spreekt bovenstaande vacature jou aan en voldoe je aan de gevraagde functie eisen? Reageer dan snel!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging. De contactgegevens staan rechts boven op deze pagina.

Deel deze pagina via