Gevelreiniger

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 14
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

De telefoon gaat met een vraag van jullie Opdrachtgever. Zijn kantoorpand zit na dagen slecht weer onder een vieze laag waardoor het rode baksteen bruin is geworden. Jij bent de specialist op dit gebied die samen met collega’s de gevel gaat schoonmaken, waarna jullie weer een Opdrachtgever tevreden stellen.

Als voorbereiding kom je op kantoor waar in de loods alle benodigdheden staan om mee te nemen naar de klus. Na een bak koffie of thee en ochtendoverleg met collega’s ruim je de vrachtwagen in met de nodige schoonmaakmiddelen en overige attributen. Als laatste koppel je hoogwerker erachter zodat je veilig op hoogte kunt komen. Tijdens het schoonmaken heb je plezier met jouw collega’s wat het werken nog leuker maakt. Na het klaren van de klus loop je de boel bij langs om zeker te zijn dat je niks hebt gemist.
Aan het einde van de werkdag kom je terug op de vestiging waar jullie de spullen uitladen en weer in gereedheid brengt voor de volgende dag. Zo kan jij of één van je collega’s gelijk pakken wat nodig is mocht er haast zijn bij een spoedaanvraag en gaan de materialen lang mee.

Met onze dienstverlening willen wij jou bijstaan in de zoektocht naar een nieuwe baan bij een gezonde en mooie organisatie in Noord Nederland.
Het bruto uurloon zal tussen de €10 en €14 liggen. Afhankelijk van jouw ervaring.

Functie eisen

- Je hebt ervaring in de schoonmaak
- Je bent flexibel ingesteld
- Je kan goed samenwerken
- Je bent in bezit van een geldig vca en rijbewijs B (pré)

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via