Technische Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor de grootste leverancier van kunststof kozijnen in Europa zijn wij op zoek naar technische productiemedewerkers. Ga jij graag fulltime aan de slag en ben je per direct beschikbaar? Woon je in (de omgeving van) Leeuwarden en wil je in de techniek werken? Lees dan verder!

Bij een productiefabriek Leeuwarden zoeken we iemand die het werk ziet liggen en vanuit zichzelf het werk oppakt en technisch inzicht heeft. Je bent multifunctioneel inzetbaar in de vele onderdelen van de productieprocessen, dit kan bestaan uit zowel seriematig als afwisselnd werk. Ook zien ze graag iemand die samenwerkt en meedenkt in het verbeteren van deze processen.
In de functie van Technische Productiemedewerker werk je in een 2-ploegendienst. De tijden van de ploegendienst zijn de ene week van 06:00-15:00 en de andere week van 15:00-00:00. In de week van de late diensten ben je op vrijdag vrij. Bij wederzijds goed bevallen is er uitzicht op een lang dienstverband!
Daarnaast start je met een bruto uursalaris van €11,46, exclusief ploegentoeslag. Daarnaast wordt wekelijks je ATV opbouw uitgekeerd.

Over het bedrijfFunctie eisen

- Je bent in het bezit van eigen vervoer (pre)
- Je bent fulltime beschikbaar
- Je bent een betrouwbaar persoon
- Je bent collegiaal en je kunt goed samenwerken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via