Parttime klantenservice medewerker Groningen (thuis werken mogelijk)

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Een diverse parttime baan met doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken! Zo kan een baan als parttime klantenservice medewerker in Groningen worden omschreven. Jij gaat service verlenen aan mensen die ‘Toon’ de slimme thermostaat gebruiken. Vragen die jij kunt verwachten gaan over: bestelling, levering, werking, installatie, storingen, onderhoudsafspraken en overnames van huurcontracten. Kortom, een diversiteit aan vragen en dus lekker veel afwisseling in je werk.

Waarom een baan als klantenservicemedewerker?
Het grote voordeel van een baan als klantenservice medewerker is dat het flexibel is. Het is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie, opgroeiende kinderen of tijdrovende hobby’s. De verdiensten zijn marktconform en er wordt reiskosten uitbetaald. De werklocatie is makkelijk bereikbaar met de auto of openbaar vervoer en je kan goed en gratis parkeren. Ook zijn de weekenden helemaal voor jezelf, want de openingstijden zijn van ma t/m vrij van 8:00 – 20:00 uur. Als klantenservice medewerker heb je doorgroeimogelijkheden naar coach, trainer, floormanager of teammanager.

Je kunt gewoon vanuit huis werken
Zodra je bent ingewerkt behoort thuis werken tot de mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat één dag werken op kantoor verplicht is.

Talent Lab
Laat jouw talent stralen! Regelmatig komen er eenmalige klussen of tijdelijke projecten voorbij in het talent lab. Je kunt hierbij denken aan een klus als fotograaf of deelnemers voor een open dag.

Over het bedrijf

Dit bedrijf kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Zij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen ze voor tevreden klanten.

De opdrachtgever Eneco (De Nieuwe Wereld is hier onderdeel van) is een duurzame energieleverancier. Ze willen energie ook in de toekomst voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en schoon houden. Alle Eneco klanten krijgen daarom 100% groene stroom, tegen dezelfde prijs als gewone stroom. Ze willen zo samen met jou inzetten op verduurzaming. Er is een informele sfeer op de klantenservice afdeling van Eneco. Samen met je collega’s maak je het verschil voor klanten en zorg je voor een gezellige werkdag

Wat wij bieden

Voorafgaand doorloop je een betaalde training waarbij je alles leert over het product en het verlenen van service en ook daarna krijg je voldoende begeleiding. Je kunt starten op verschillende momenten. De eerstvolgende training start op 12 november.
Daar voegen we aan toe:

  • Bruto uurloon € 9,44 (jonger dan 22 jaar, dan gelden jeugdschalen)
  • Naast je salaris bouw je vakantiegeld en verlofuren op
  • We bieden een reiskostenvergoeding
  • Je kunt zelf kiezen in welke urencategorie je wilt werken (minimaal 16 en maximaal 40 uur per week)

Functie eisen

Omdat je veel in contact bent met klanten vind je het een uitdaging om elke klant zo goed mogelijk te helpen. Elke vraag zoek jij tot op de bodem uit en daarbij zet jij je communicatieve vaardigheden in. Voor jou geen probleem want je bent empatisch en je kunt goed luisteren zodat je hoofd van bijzaken moeiteloos kunt onderscheiden.
Daar voeg jij aan toe:

  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar (meer mag hoor)
  • Je kunt minimaal twee avonden per week werken tot 20.00 uur

Zin in deze parttime baan als klantenservice medewerker? Laat het ons weten door te solliciteren. Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Bel dan met Emilie bereikbaar op: 050 - 313 9003. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via