Assistent Werkleider Schoonmaak

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Voor onze opdrachtgever Caparis zijn we op zoek naar een assistent werkleider in de schoonmaakbranche. Als assistent werkleider ga je langs bij verschillende locaties, controleer je of het werk goed gedaan wordt en geef je leiding aan een team van circa 15 schoonmaakmedewerkers. Daarom is het natuurlijk ook van belang dat jij over ervaring en kennis van de schoonmaakbranche beschikt, zo kan je nieuwe werknemers op hun eerste dag de fijne kneepjes leren en voorzien van een juiste instructie. Ook ben jij niet alleen het aanspreekpunt voor medewerkers, maar ook voor klanten en signaleer je ook of de klanten nog steeds tevreden zijn. Tot jouw takenpakket behoort ook het maken van planningen, uitvoeren van administratieve taken, voorraadbeheer, voeren van individuele functioneringsgesprekken en het bijhouden van de voortgang van de medewerkers. Met jouw gedrevenheid en enthousiasme weet jij de medewerkers ook te enthousiasmeren en te motiveren en draag je zorg voor de medewerkers en de afstand die zij hebben tot de arbeidsmarkt. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie!

Over het bedrijf

Werken bij Caparis betekent hart hebben voor mensen die niet zelfstandig het minimumloon kunnen verdienen. Caparis creëert meerwaarde door mensen te helpen hun talenten te ontwikkelen en in te zetten. Dit leidt tot een veelzijdige organisatie met toegewijde en vakkundige mensen.

Schoonmaakservice is een bedrijfsonderdeel van Caparis en voert voor diverse bedrijven en organisaties de schoonmaak uit. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met regionale en landelijke schoonmaakbedrijven. Dagelijks zorgt het team van enthousiaste en loyale medewerkers voor een prettige en schone werkomgeving bij onze opdrachtgevers. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en kunde waarbij kwaliteit en service voorop staan.

Functie eisen

- In bezit van rijbewijs B met een eigen auto;
- Affiniteit met de doelgroep van Caparis;
- Goede sociale instelling en contactuele eigenschappen;
- In staat om de balans te bewaren tussen mens en opdracht en hierin goed kunnen schakelen;
- Bereid zijn om op onregelmatige tijden te werken; Bereid zijn, zo nodig, een relevante opleiding te volgen;
- Beschikbaarheid van 5 dagen, ochtenduren, minimaal 20 uur per week met waar nodig bereidheid voor meer uren;
- In ieder geval beschikbaar week 28 t/m 39;
- Leidinggevende ervaring.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via