Medewerker Orderadministratie regio Emmen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Houd jij van telefonisch contact en wil jij hiermee graag jouw steentje bijdragen aan een fantastische internationale organisatie? Lees dan direct verder!

Voor onze opdrachtgever in Emmen zijn we op zoek naar een communicatief vaardige order administratiemedewerker. Wat ga jij doen? Jij gaat door jouw communicatieve vaardigheden zorgen voor een perfecte orderdoorstroom. Jouw functie is gericht op het contact met de leveranciers. Je zult zien dat je een eigen werkwijze gaat creëren waarbij jij je prettig voelt. Je creëert een band met de leveranciers, maar zult af en toe ook duidelijk moeten maken dat een vertraagde order alsnog op tijd geleverd moet worden. Ook zul je ontbrekende informatie, offertes en orderbevestigingen opvragen. Hierbij richt je je niet alleen op de Nederlandse markt, maar ook de Amerikaanse, Italiaanse of zelfs Chinese markt. In deze functie zul je gigantisch veel leren en heb je de kans om door te groeien binnen de organisatie. Heb jij interesse in deze topvacature? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een MBO4 of HBO diploma;
- Je hebt een goede telefoonstem;
- Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
- Je bent zelfstandig;
- Je bent accuraat.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via