Schoonmaker / interieurverzorger

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Een witte, rode, blauw, groene of gele doek? Jij weet in welke ruimte, voor welke objecten jij de juiste kleur doek moet gebruiken.

Doorlopend zijn wij op zoek naar (ervaren) interieurverzorgers. Voornamelijk in de aankomende vakantieperiode zijn wij op zoek naar schoonmakers. Wanneer jij naar school gaat en de vakantieperiode beschikbaar bent voor vakantiewerk, nodigen wij je ook graag uit om te solliciteren.

Lijkt het jou leuk om de zomervakantie te besteden aan een bijbaan in de schoonmaak? Wil jij sparen voor bepaalde items, door jouw zomervakantie te besteden aan het schoonmaken van kantoorpanden? Vind jij het leuk om een ruimte netjes achter te laten en heb jij hierbij oog voor detail? OF ben jij een ervaren schoonmaker en ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek?

Bel- of mail ons voor meer informatie of reageer via de sollicitatie-button. Wie weet tot snel!

Over het bedrijf

Deze vacature geldt voor verscheidenen schoonmaakbedrijven in de regio Hoogezand-Kolham-Sappemeer. Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met de vestiging MF Uitzendbureau te Hoogezand via : 0598-395601 of hoogezand@mf.nl .

Functie eisen

Jij bent:
- Woonachtig in de omgeving van Hoogezand;
- De zomerperiode (grotendeels) beschikbaar;
- Flexibel inzetbaar;
- Efficient in jouw werkzaamheden.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via