Montagemedewerker Veendam

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
 • Standplaats Veendam

Over de functie

Je hebt slechts één woord nodig om je collega optimaal van hulp te voorzien tijdens het monteren van gevelbeplating. Met jouw ijzersterk fysiek moet het lukken om alle materialen heen en weer te slepen. Je bent handig in tillen en kleine klussen zoals het boren van gaten. Als montagemedewerker ben je niet alleen in de regio Veendam te vinden. Jij rijdt naar klanten door heel Nederland en daarom vind jij het geen probleem om in een hotel te overnachten, soms zelfs de hele week. Ideaal als je betaald van hotelbedden wilt genieten.

Als montagemedewerker hoef je niet perse werkervaring te hebben in deze richting. Jij gaat namelijk starten als assistent en kunt de kunst afkijken van je collega’s. Samen met je collega’s zorg jij er voor dat gebouwen er tip top in orde uitzien. We moedigen jou aan om je te ontwikkelen als zelfstandig medewerker zodat jij in de toekomst als voorman het voortouw kunt nemen.

Over het bedrijf

Als montagemedewerker ga je werken bij het grootste bedrijf voor aluminium bouwproducten in Nederland. Het bedrijf ontwikkelt, produceert, levert en monteert kwalitatief hoogwaardig maatwerk in aluminium dak- en gevelproducten. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden door middel van interne opleidingen en trainingen. Er heerst een prettige werksfeer waarin jij je kan ontwikkelen tot een allround montagemedewerker. De montage van de producten moet door het hele land gebeuren, het is daarom een vacature waarbij je werkgebied heel Nederland is. Je overnacht in een vakantiehuisje of in een hotel. Deze overnachting en het eten en drinken wordt door het bedrijf betaald. Je bent maximaal 5 dagen van huis.

Wat wij bieden

Een baan waarin je heel wat uren kunt slijten. Want doe jij je werk goed, dan krijg je een vast contract bij de opdrachtgever. Je gaat werken bij een jong en groeiend bedrijf met volop opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Daar voegen we aan toe:

 • Salaris van maximaal € 13,- bruto per uur
 • Een fulltime baan
 • Betaalde overnachtingen en voor eten en drinken wordt gezorgd
 • Reiskostenvergoeding
 • Na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen
 • 25 vakantiedagen en 8% over je gewerkte uren aan vakantiegeld

Functie eisen

Je hebt voor deze baan als montagemedewerker geen specifiek diploma of werkervaring nodig. Omdat je gaat werken in kleine ruimtes en grote hoogtes is het belangrijk dat je geen last hebt van claustrofobie of hoogtevrees. Omdat de werklocatie elke week op een andere plaats in Nederland is, kan jij thuis gemist worden. Daarin verwachten we van jou flexibiliteit, het kan voorkomen dat je werklocatie pas een week voordat je er naar toe gaat bekend is. En verder:

 • Ben jij in het bezit van rijbewijs B
 • Heb je een VCA-certificaat of ben je met onze hulp bereid deze te halen
 • Vind je het geen probleem om fulltime te werken en daarbij ook veel te reizen, uiteraard tegen een beloning

Heb jij geen last van claustrofobie en vind je het een uitdaging om elke week een andere plek te ontdekken? Zorg er dan voor dat je gegevens bij ons terecht komen. Heb je toch nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Bel dan met Emmy op tel: 0598 – 627 000.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via