Leerling medewerker afbouw regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 15
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Het pand staat, de grove bouwwerkzaamheden zijn klaar. Wanneer het tijd is voor de afwerking, kom jij in actie!

Als Leerling medewerker afbouw maak je, samen met je collega’s, de ruimtes helemaal af door het systeemplafond te monteren. Daarnaast breng je sparingen aan voor bijvoorbeeld luchtregulatieroosters en verlichting. Je gaat werken op de leukste locaties door heel Nederland bijvoorbeeld bij grote kantoren, scholen, bioscopen, ziekenhuizen, winkelcentra en restaurants. Je begint ’s ochtends om 06.00 uur en rond 16.00 uur ben je weer terug in Hoogeveen. Geen dag is hetzelfde, waardoor je soms wat langer doorwerkt om een project af te maken.

Het aanbod:
De opdrachtgever hanteert de Afbouw CAO, het bruto uurloon bedraagt € 14,60 (als je ouder bent dan 22 jaar). Daarnaast is er een reiskostenvergoeding naar de vestiging in Hoogeveen van € 0,19 per kilometer. Vanaf de vestiging rijd je met een werkbus naar de werklocaties. Het is een zeer hecht en gezellig team. Uiteraard moet er hard gewerkt worden, maar er is vaak tijd voor een praatje en een grapje. Aan het begin van de dag krijg je een klus toegewezen en is het verder aan jou om de klus te klaren! Je hebt veel vrijheid en er kijkt geen leidinggevende mee over je schouder. Dit is mogelijk omdat jij zelfstandig en nauwkeurig te werk gaat. Er zijn volop doorgroei mogelijkheden, bijvoorbeeld als voorman. Bij goed bevallen krijg je na een uitzendperiode een jaarcontract bij de opdrachtgever en daarna en vast contract! Het bedrijf zorgt erg goed voor zijn mensen. Een zeer stabiel bedrijf.

Kun je tegen stoffige ruimtes en heb je geen hoogtevrees? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Neem contact op via 0528-218010 of mail naar hoogeveen@mf.nl

Functie eisen

Naast fulltime beschikbaar zijn, voldoe je aan de volgende functie-eisen:
- Je bent in staat om fysiek werk te verrichten;
- Je bent betrouwbaar en een echte teamplayer;
- Je hebt geen hoogtevrees;
- Je kunt werken met glaswol;
- Je woont in de omgeving van Hoogeveen;
- In bezit van rijbewijs B is verplicht;
- In bezit van VCA is een pre.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via