Planner

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 18
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Als Planner bij onze opdrachtgever in Drachten is geen dag hetzelfde; veel verantwoordelijkheid, veel afwisseling en dat binnen een gezellig team!

Voor onze opdrachtgever in Drachten zoeken wij een Planner. Jouw werkzaamheden als Planner bestaan onder andere uit het verspreiden van de planningen, maar ook het bewaken en controleren van de uitvoering. In overleg met zowel je klanten als de monteurs maak je een planning voor service – en onderhoudswerkzaamheden voor zonweringen. Daarnaast beantwoordt je de vragen van klanten en leveranciers over bijvoorbeeld de lopende orders, doorlooptijden en transporten. Je doet een stukje aansturing van de service en onderhoudsmonteurs en tot slot zorg je voor een snelle, efficiënte en vakkundige oplossing van eventuele gebreken.

Wat bieden wij:
Het betreft een fulltime baan voor 40 uur per week voor langere duur. Je wordt ingeschaald volgens de cao Metaal en Techniek. Naast een afwisselende baan binnen een gezellig team is er ook voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is één va de meeste vooraanstaande bedrijven op de nationale markt van zonwering en rolluiken. Naast een vestiging in Drachten beschikt het bedrijf ook over vestigingen in Groningen, Veldhoven, Elst en Gorinchem.

Functie eisen

- je hebt een afgeronde MBO4/HBO opleiding
- je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
- je kunt prioriteiten stellen
- je bent flexibel
- je hebt enige ervaring in soortgelijk werk

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via