Meewerkend voorman

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Jij bent een voorman met relevante ervaring die direct inzetbaar is binnen verschillende opdrachten op verschillende bouwplaatsen. Deze projecten kunnen verschillen van nieuwbouw tot bestaande bouw zowel bij mensen thuis als op bedrijfsterreinen.

Voor onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in kunststof kozijnen zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven voorman in de bouw op basis van fulltime dienstverband. Je werkt in de dagdienst van 08.00 uur tot 16.30 uur en in de weekenden ben je lekker vrij. Als meewerkend voorman ontvang je een aantrekkelijk salaris wat gebaseerd is op jouw werkervaring.

Functieomschrijving:
Als voorman komt je terecht in een zeer dynamische werkomgeving. Door de toenemende drukte in de bouw is het van belang dat je goed kan plannen. Daarnaast geef je opbouwende feedback aan je team zodat er het gewenste resultaat behaald wordt. Daarnaast ben jij als meewerkend voorman het aanspreekpunt voor de uitvoerder zodat jij alle informatie weer aan je team kan communiceren. Het is van belang dat je aantoonbare ervaring hebt als voorman in de bouw en het liefst ook in de kozijnenbranche zodat je (snel) zelfstandig ingezet kan worden. Tevens is het belangrijk dat je goed om kan gaan met de vernieuwde technologieën in de bouw zoals werken met een tablet.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie als voorman, reageer dan snel.


Over het bedrijf
Functie eisen

- Je bent in het bezit van een VCA diploma of bereid deze te halen via MF Uitzendbureau
- Je bent in het bezig van een rijbewijs BE
- Je hebt relevante ervaring in de kozijnenbranche
- Leidinggevende ervaring is een pre

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via