Junior Werkvoorbereider / Administratie regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Sta jij je mannetje en buig je niet snel door werkdruk? Schakel je snel en haal je er veel energie uit om andere te helpen en te ondesteunen? Voor onze opdrachtgever in Hoogeveen zoeken wij een Junior Officemanager om de afdelingen WTB en administratie te ondersteunen. De opdrachtgever is een grote internationaal georiënteerd productiebedrijf die zich richt op het produceren van onderdelen voor de bouw en weg- en waterbouw. Door groei is de opdrachtgever op zoek naar een nieuwe collega. Je zult in deze functie de mogelijkheid hebben om door te groeien binnen dit mooie bedrijf.

Wat ga je doen?
Jij bent de schakel tussen de productie hal en de werkvoorbereiding. Jouw inzet zorgt voor een feilloze verloop van de productie. De productieplanning kan door spoedopdrachten aangepast worden per dag. Jij houdt dit in de gaten en bewaakt de voortgang. Zo zorg jij ervoor dat elke productielijn wordt voorzien van de juiste informatie en productiekaarten. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor productiepersoneel, maar ook voor klanten. Denk je dat dit al jouw verantwoordelijkheden zijn? Jij gaat ook de logistieke afdeling aansturen, productieteams beheren en de personeelsplanning invullen bij orders met hoge prioriteit.

Door jouw inzicht, zie jij bottlenecks en kansen om de productie goed te organiseren en te optimaliseren.
Zoals je kunt zien is dit een dynamische functie waarbij je zowel op het kantoor als op de werkvloer te vinden bent. Ben jij organisatorisch sterk en kun jij goed met mensen opschieten, dan is dit dé perfecte vacature voor jou!


Functie eisen

- Je bent in het bezit van een MBO 4 diploma of hoger;
- Je kunt goed overweg met computerprogramma’s;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je hebt een goede beheersing van de Engelse én Duitse taal;
- Je bent organisatorisch sterk;
- Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s;
- Technische kennis is een pré.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via