Leerling operator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Dienstverband Oproepbasis
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Ben jij gemotiveerd en niet voor één gat te vangen? Word jij blij van maatwerk en kwaliteit? En wil jij metalen (half)fabricaten produceren voor hoogstaande klanten? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Voor onze opdrachtgever in Veendam zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker die wil doorgroeien naar de functie van operator. Wanneer jij er veel tijd en energie insteekt, zal de opdrachtgever hetzelfde doen. Samen hebben jullie hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit leveren en (samen) doorgroeien.

Wat jij kunt verwachten in deze rol: je zal de operators ondersteunen, werken met de bovenloopkraan, werken op de heftruck, materialen klaarleggen voor bewerking en diverse inpakwerkzaamheden. Je zal worden opgeleid door de ploegleider en deze zal jou goed observeren tijdens het opleidingstraject tot operator. Stap voor stap wordt jou alles aan- en bijgeleerd tot je een volleerd operator bent.

Wat wij jou bieden:
- Een opleidingstraject van ongeveer een jaar;
- Een baan voor langere tijd binnen een klein hecht bedrijf;
- Een functie eerst in dagdienst, later in de 2-ploegen;
- Salaris conform CAO Metalektro.

Over het bedrijf

Dit bedrijf, gevestigd in Veendam, produceert metalen platen die ze op maat bewerken. Zo maken ze (half)fabricaten voor verschillende grote- maar ook kleine klanten wereldwijd. Orde, netheid en respect staat hier hoog in het vaandel en dit verwachten zij ook van de werknemers.

Functie eisen

- Je bent netjes, verantwoordelijk, leergierig en secuur;
- In het bezit van een geldig heftruckcertificaat is een pré;
- Je kunt goed in teamverband werken;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (Duits is een pré);
- Gemotiveerd om door te groeien;
- Afgeronde opleiding richting metaal (is een pré).

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via