Klantenservice medewerker Eneco

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke functie als klantenservice medewerker?

Wij zijn op zoek naar klantenservice medewerkers voor in Leeuwarden. Je gaat aan de slag bij een groot facilitair klantcontactcenter Eneco.

Het is mogelijk om 16 tot 24 uur, 20 tot 28 uur, 24 tot 32 uur of 28 tot 36 uur te werken. Maandag is het verplicht beschikbaar te zijn van 8:00 tot 18:00 uur en vrijdagmiddag is een pré. Verder zijn jouw werkdagen flexibel in te delen.
De openingstijden van Eneco zijn maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.

Bij Eneco staat de klant centraal en jij bent het eerste aanspreekpunt, daarom heb je een belangrijk doel: zorgen dat de klanttevredenheid optimaal is. Bij Eneco gaat het om inbound, service gerelateerde, klantcontacten met name op het gebied van facturen en betalingen. Het klantcontact gaat via de volgende kanalen:
- telefoon
- e-mail
- brief
Jij beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden, waardoor je in staat bent om de juiste oplossing te vinden. Verder beschik jij over de juiste gespreksvaardigheden om zo leiding in het gesprek te houden en om door middel van luisteren, samenvatten en doorvragen te komen tot de essentie van de klantvraag. Verder zie jij een goed gesprek met een tevreden klant als een uitstekend platform voor net dat beetje extra service-sales, het gaat hierbij dan voornamelijk om het verkopen van ketelcomfort.

Voordat je aan de slag gaat, start je met een betaalde opleiding. Dit betreft twee weken training en daarna een week buddy bellen. Hier leer je alle ins en outs van de systemen waarmee je gaat werken. Ook wordt je geleerd hoe je met bepaalde situaties om moet gaan en welke adviezen je het beste kan geven. Als je de inwerktraining hebt gedaan, dan kan je zelfstandig aan de slag. Kom je er even niet uit? Dan zullen er altijd collega’s en coaches voor je klaar staan om je te helpen.

Het bruto uurloon betreft € 9,44 (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Functie eisen

- Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal, zowel in woord als in geschrift
- Je heb een klantvriendelijke instelling
- Je beschikt over communicatieve- en computervaardigheden
- Naast het verlenen van service heb je ook een commerciële instelling

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via