Magazijnmedewerker in Veendam

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Ben jij dé magazijnmedewerker die wij zoeken? Heb jij een vooruitziende blik, stressbestendig en toon je initiatief? Wil jij werken bij een enerverend bedrijf met vele mogelijkheden en kans op een vaste baan? Dan is dit wellicht een leuke functie voor jou!

Voor Mobacc zijn wij per direct op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker die het werk ziet liggen en een echte teamplayer is. De werkzaamheden bestaan uit het assisteren in het magazijn, laden en lossen van vrachtauto’s en het verplaatsen van pallets met de heftruck. Het gaat om een fulltime functie in dagdienst, echter starten ze op korte termijn met de 3-ploegendienst. Je komt te werken in een klein team, bestaande uit jou en een andere collega. In deze functie heb je veel vrijheid en is er ruimte voor jouw eigen inbreng. Momenteel zijn ze bezig met de implementatie van een nieuw WMS systeem. Het is prettig als jij hierover meedenkt. Je begint op uitzendbasis via MF en mocht dit goed bevallen dan bestaat de kans dat je een contract krijgt bij de opdrachtgever!

Over het bedrijf

Mobacc B.V. is een van de grotere aerosolbedrijven in Nederland. De meest belangrijke produkten, welke voornamelijk zelf worden geproduceerd en afgevuld in
spuitbussen, zijn verf, smeermiddelen, onderhouds- producten, coatings en lijm.

Functie eisen

- Ervaring als magazijnmedewerker
- Ervaring met de heftruck
- Per direct fulltime beschikbaar
- Geldig heftruckcertificaat
- Een stapelaarcertificaat is een pré

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via