Monteur Technische Dienst

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 18
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Heerenveen

Over de functie

Voor onze klant in Heerenveen zijn wij op zoek naar een Technische Dienst Monteur. Jij bent technisch, hebt een brede vakkennis van diverse mechanische aandrijftechnieken; kettingen, tandriemen, lagers en diverse (motor)reductiekasten en deze kennis wil jij graag gaan inzetten.

Dagelijks ben jij bezig om de processen en de machines goed te laten verlopen, waar nodig los jij de storingen op en ben jij in overleg met je collega’s hoe jij de processen en de storingen het beste kan laten verlopen. Jij bent adequaat en kan je goed uitdrukken in woord en geschrift. Daarnaast vind jij het ook geen probleem dat je eens in de vier weken consignatiediensten moet draaien.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever zit gevestigd in Heerenveen en is een wereldwijde fabrikant gespecialiseerd in het maken van synthetische luchtfiltermedia en stijve zakfilters; het beschermen van industriële processen tegen het binnendringen van schadelijke stoffen. In Heerenveen werken circa 60 medewerkers en wereldwijd circa 6000. Het is een zeer schone fabriek en er heerst een rustige en informele sfeer.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een MTS diploma (niveau 4) richting Werktuigbouw/Engineering
- Je hebt kennis en ervaring met hydrauliek en pneumatiek
- Je hebt ervaring als storingsmonteur

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via