Aftersales Medewerker

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Joure

Over de functie

Ben jij een commercieel persoon die het leuk vindt om op een callcenter te werken, maar mag het van jou ook wel wat anders?

Wij zijn op zoek naar commerciële bellers! Heb jij ervaring met commerciëel bellen maar is callcenterwerk niet wat je zoek omdat je hierin vaak je creativiteit niet kwijt kan, dan is dit wellicht de functie voor jou!
Onze klantrelatie is een bedrijf dat een technisch product verkoopt aan de particuliere markt.

Onze opdrachtgever streeft naar een duurzame relatie met de klanten. Dit doen ze door de contacten warm te houden.

Als medewerker Aftersales neem je kort na de plaatsing van de het product contact op met de klant om te vragen naar de ervaringen. Als jij nu al begrijpt dat zo’n gesprek kan leiden tot nieuwe commerciële kansen én je weet dat mensen het leuk vinden om met jou te bellen, dan zou je wel eens heel geschikt kunnen zijn voor onze Aftersales!

Wat je doet in deze functie is méér uit bestaande klanten halen. Bellen doe je zonder belscript, dus wees creatief en bovenal klantvriendelijk.

Het precieze aantal uren en de werkdagen bepalen we graag in overleg met jou. We vragen een minimale beschikbaarheid van 24 uur per week. In deze functie word je basisloon aangevuld met een leuke bonus op basis van prestatie. Je werkt in een klein team met mensen die openstaan voor jouw ideeën en input.

Functie eisen

- Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
- Je hebt ervaring met commercieel bellen, bij voorkeur B2C
- Je ziet én pakt (commerciële) kansen en bent klantvriendelijk
- Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt doel- en resultaatgericht
- Je bent communicatief sterk en hebt een prettige telefoonstem
- Je woont bij voorkeur in de omgeving van Joure en bent per direct beschikbaar

Ben jij op zoek naar een commerciële uitdaging voor minimaal 24 uur per week, op een afdeling waar je van alle gemakken wordt voorzien en die open staan voor jouw input?! Reageer dan snel!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging. De contactgegevens staan rechts boven op deze pagina.

Deel deze pagina via