Junior woningstoffeerder regio Emmen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Veeg jij de vloer aan met lelijke vloeren en interieurs? Heb jij affiniteit met interieurs en wil jij je stinkende best doen om klanten een lach op hun gezicht te bezorgen? Dan is onze opdrachtgever, een woonwinkel mét persoonlijke service, op zoek naar jou!

Wat ga je doen? Je start iedere ochtend op de vestiging in Emmen, waar je de werkbus vol zal laden met de benodigde onderdelen en materialen. Daarna ga je met de opdracht op pad naar de klant. Jij bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor een hele nieuwe styling van het interieur. Jij bent (of wordt) de expert op gebied van interieurs. Denk hierbij aan vloeren zoals PVC, laminaat, hout. Ook het leggen van tapijt, het installeren van zonweringen en ophangen van gordijnen behoort tot je takenpakket. Wanneer jij de klant blij hebt gemaakt met het nieuwe interieur, zorg jij dat je alles spic en span achterlaat. Heb je geen ervaring? Geen probleem, zolang jij de motivatie hebt en handig is.
Naast het feit dat dit een afwisselende functie voor langere tijd is, zul je ook direct bij de opdrachtgever op contract komen!!!
Is je interesse gewekt? Reageer dan direct!

Functie eisen

- Je bent handig;
- Je bent representatief;
- Je hebt affiniteit met interieurs;
- Je bent collegiaal;
- Je bent proactief.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via