Klantenservice Medewerk(st)er Inbound regio Zwolle

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Zwolle

Over de functie

Klantenservice Medewerk(st)er Inbound regio Zwolle

Klantenservice medewerk(st)ers gezocht regio Zwolle! Dit is mogelijk voor verschillende projecten! Het betreft een part time functie van minimaal 20 uur tot maximaal 32 uur per week en jouw werkdagen zijn flexibel in te delen. Elk project zijn de openingstijden verschillend, dit kan overdag zijn maar soms zijn ze ook tot in de avond open!

Als klantenservicemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt en heb je een belangrijk doel: zorgen dat je klanttevredenheid optimaal is. Je wordt gebeld en ontvangt e-mails van klanten over verschillende vragen. Per project waar je voor gaat werken zal dit verschillend zijn. Maar je kunt denken aan vragen over de levering van producten, korting acties en retour zendingen. Het is aan jou om deze klanten te adviseren en te helpen bij hun vragen, zodat ze het gesprek met een glimlach beëindigen. Hoe je dat doet? Dat leer je in een uitgebreide training die jou wordt aangeboden!

Voordat je aan de slag gaat, start je met een betaalde opleiding. Afhankelijk van het project waarvoor je gaat werken is de trainingsduur bepaald. Hier leer je alle ins en outs van de systemen waarmee je gaat werken. Ook wordt je geleerd hoe je met bepaalde situaties om moet gaan en welke adviezen je het beste kan geven.

Als je de inwerktraining hebt gedaan, dan kan je zelfstandig aan de slag. Het is de bedoeling dat je klanten telefonisch en per mail te woord staat. Je beantwoord de vragen van de klanten en zoekt samen naar een oplossing. Kom je er even niet uit? Dan zullen er altijd collega’s en coaches voor je klaar staan om je te helpen. Je komt te werken binnen een sfeervol, flexibel en divers bedrijf die aandacht voor de mens belangrijk vindt. Door middel van trainingen en coaching kun jij jezelf ontwikkelen en ontplooien.

Het bruto uurloon betreft € 9,33 (ben jij jonger dan 22 jaar? Dan gelden de jeugdschalen).

Feitjes:
- Flexibele openingstijden: van ma t/m vrij van 08:00 – 20:00 uur (geen weekenden!)
- Bruto uurloon: van € 9,33 (jonger dan 22 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)
- Extra: opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding
- Uren: zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 40 uur per week)
- Betaalde training: een betaalde training van 2 weken waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie
- Doorgroeimogelijkheden: coach, trainer, floormanager of teammanager
- Thuiswerken: wanneer je bent ingewerkt en alles onder de knie hebt kun je in overleg met je teammanager grotendeels thuis gaan werken, waarbij 1 dag in de week op kantoor verplicht is
- Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes

Over het bedrijf

Dit bedrijf kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Zij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen ze voor tevreden klanten. Samen met je collega’s maak je het verschil voor klanten en zorg je voor een gezellige werkdag.

Functie eisen

- Beschikbaarheid: je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, meer mag natuurlijk altijd!
- Flexibel: je kunt werken binnen onze openingstijden en je bent minimaal 2 avonden per week beschikbaar
- Communicatief vaardig en empathisch: je vindt het leuk om mensen te helpen en je wilt dit graag zo goed mogelijk doen
- Leergierig: je hebt de wil om te leren, ook als iets je wellicht niet gemakkelijk af gaat!


Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via