QHSE / Lean Coördinator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 20
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Heb jij ervaring in een functie waarin kwaliteitsbewustzijn en Lean werken van belang was en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een internationaal bedrijf? Dan is deze vacature iets voor jou.

Voor Biddle zoeken wij namelijk een QHSE / Lean Coördinator. Vanuit het Lean oogpunt heeft Biddle al de nodige ideeën en nu zoeken wij nog iemand die vanuit deze ideeën verder kan werken. Wij zoeken iemand die gegevens kan verwerken en analyses kan maken op basis van verkregen gegevens van ERP, SMV, servicedatabases, maar ook vanuit opmerkingen van klanten bijvoorbeeld.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week welke opgesplitst is; je houdt je bezig met QHSE, Lean en proces analyses. De werkzaamheden zien er als volgt uit:

QHSE: 8 tot 12 uur per week
- Opzetten, managen, coördineren en verbeteren van QHSE systeem en waarborgen dat Biddle voldoet aan de gezondheid – en veiligheidseisen en milieueisen
- Controleren of processen en producten voldoen aan de afgesproken normen
- Uitvoeren van interne - en externe audits, werkplekbezoeken, achterhalen van structurele problemen en vervolgens adviseren en implementeren van verbeteringen
- Coördineren van de certificeringen en vergunningen en deze laten controleren
- Proactief ontwikkelen van het kwaliteitssysteem om de kwaliteit te waarborgen en het opzetten van een efficiënt systeem hiervoor.

Lean: 8 uur per week
- Organiseren van workshops voor zowel productie als kantoor
- Organiseren van logistieke productieprocessen (denk aan de 5S)
- Tweewekelijks Lean Audits plus opvolging van acties
- Product – procesverbetering

Proces analyse: 8 uur per week
- Ontwikkelen van een methode met als doel efficiëntie van bedrijfsprocessen
- Ontwikkelen van een servicedatabase voor klachten van klanten, analyseren van de gegevens en verzorgen van rapporten en acties

Overige werkzaamheden: 16 uur per week
- Procesbeschrijvingen voor zowel in productie als op kantoor
- Kostprijsberekeningen
- Organiseren van werk – en tekeninstructies

Over het bedrijf

Biddle is een internationale onderneming, die gespecialiseerd is in het maken van klimaatproducten. Al bijna 60 jaar blinkt dit bedrijf uit in oplossingen op maat in combinatie met topkwaliteit. Het bedrijf heeft een modern machinepark met een uitgebreide R&D-afdeling en een team van adviseurs die ruime ervaring hebben op het gebied van kwaliteitsbewustzijn.

Functie eisen

- Je hebt een HBO werk – en denkniveau (bij voorkeur richting Technische Bedrijfskunde)
- Je hebt ervaring met Lean Management
- Je hebt ervaring met QHSE – beheer
- Je beheerst de Engelse en Nederlandse, zowel in woord als geschrift

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via