(leering-) Monteurs Installatiebranche regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 16
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

(Leering-) Monteurs met affiniteit voor installatiebranche regio Hoogeveen opgelet!! Wij zoeken meerdere kandidaten!

Heb jij ervaring in, óf affiniteit met de installatiebranche en wil jij NIET het hele land doorreizen? Dan hebben wij dé perfecte opdrachtgever die met smart op jouw inzet zit te wachten!

Voor onze opdrachtgever in Hoogeveen zijn we op zoek naar technische kandidaten met affiniteit voor de installatiebranche. Deze opdrachtgever is een grote allround speler in de installatiebranche. Wegens groei zoeken we technische kandidaten die, met grote kans op een contract, lekker op pad gaan en de mooiste installaties verzorgen!

Jij kunt aan de slag gaan als EW-monteur. Heb je ervaring? Dan is dat natuurlijk een pré. Wil je jouw technische kennis benutten en uitbreiden? Dan is dit ook zeker mogelijk bij deze fantastische werkgever. Je mag in het vak groeien en middels opleidingen je kennis vergroten!

Het mooie van deze functie/opdrachtgever is het feit dat je binnen een straal van +- een uur om Hoogeveen werkzaam zal zijn. Dit houdt in dat je elke avond lekker vroeg thuis bent. Wanneer je eerste werkdag begint, krijg je natuurlijk werkkleding, gereedschap én een bestelbus!!!
Wil je ná je werkdag een drankje drinken om de dag te evalueren met je collega’s? Dan ben je op het juiste adres!

Wil jij werken in een fantastische, collegiale sfeer waar jouw inzet erg wordt gewaardeerd? Reageer dan direct op deze vacature. Dan nodigen we jou uit om een kop koffie op de vestiging te halen en deze vacature te bespreken!!!!

Functie eisen

• Ervaring in de installatiebranche is een pre, maar niet noodzakelijk;
• Je hebt affiniteit met techniek;
• Je bent in het bezit van VCA of deze bereid te halen;
• Je bent in het bezit van het B-rijbewijs.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via