Reachtruckchauffeur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 13
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Het sorteren en herinpakken van voedingsproducten, dat is in in het kort het werk wat jij de komende maanden gaat doen. Als Reachtruckchauffeur draag jij je steentje hieraan bij!

Voor onze opdrachtgever in Drachten zijn wij op zoek naar een Reachtruckchauffeur. Je zult gaan werken in een vriescel met voedingsproducten van -20 graden. Als Reachtruckchauffeur zorg jij er dagelijks samen met het team dat alle gesorteerde producten worden gestapeld in de daarvoor bestemde stellingen. Vanuit deze functie ben je onder andere bezig met het op de juiste plaats zetten van pallets, maar ook pallets van enorme hoogte halen.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een tijdelijke functie met een brutoloon van €12,50 per uur. Daarnaast krijg je vanuit de opdrachtgever warme kleding aangeboden. Het betreft een functie in de dagdienst of avonddienst.

Spreekt deze vacature jou aan, maar heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op via 0512-542742 of mail naar drachten@mf.nl.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een reachtruckcertificaat;
- Je vindt veiligheid voor jou en je collega’s belangrijk;
- Je kunt goed samenwerken in een team;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Drachten.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via