Meetkamer medewerker

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor een metaalbewerker, een toeleverancier van onderdelen voor machines, zijn wij op zoek naar een Meetkamer medewerker. Het betreft een functie fulltime en voor langere tijd. De werktijden zijn van 7.00 - 16.00 uur.

Als Meetkamer medewerker houd je je bezig met het opmeten van metalen producten en onderdelen aan de hand van werktekeningen. Het opmeten doe je door middel van verschillende meetgereedschappen: micrometers, schuifmaten en meetklokken en gebeurt zowel digitaal als analoog. Het betreft uiterst secuur werk, waarbij er gemeten wordt op minimaal 0,01 mm. Ook houd je je bezig met het schoonhouden en onderhouden van het meetapparatuur.

Naast de meetwerkzaamheden, is het van belang om ook andere werkzaamheden op te pakken, zoals het verpakken van gereed product en het bezorgen van producten bij klanten.

Het betreft een functie voor langere tijd, waarbij je na een korte uitzendperiode overgenomen wordt op contract bij de werkgever.

Functie eisen

- je hebt ervaring met metaal
- je kunt tekening lezen
- je bent een rustig en stabiel persoon
- je werkt nauwkeurig en met vaste hand
- je kunt goed samenwerken met collega's

Ben jij op zoek naar een fulltime baan voor langere tijd en spreekt bovenstaande je aan? Stuur dan je cv naar ons toe of bel ons voor meer informatie!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via