Vrachtwagenchauffeur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 18
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Wij zoeken Batman of Batvrouw! Overdag heb je je rust nodig om in de nacht de weg op te gaan met de vlam in de pijp. Jij gaat als vrachtwagenchauffeur op pad om broden af te leveren bij supermarkten zoals Albert Heijn, Coop, Jumbo en Poeisz of lever je juist deegproducten af bij een Distributiecentrum. Afhankelijk van jouw route hangt het er vanaf waar je terecht komt.

Je begint de werkdag met het laden van jouw vrachtwagen. Samen met jouw logistieke collega’s plaats je de karren zo in de wagen zodat je op de eindbestemmingen het juiste in chronologische volgorde kan uitladen.
Hierbij is het belangrijk dat je de juiste producten en hoeveelheden uitlaadt. Dit doe je aan de hand van geautomatiseerde systemen en bijgevoegde pakbonnen. Je bent met een consumerend product bezig, wat inhoudt dat je zorgvuldig met de vracht omgaat. Voldoening haal je uit het geen dat je het broodnodige aflevert welke de schappen in de supermarkt vult en op haar beurt gekocht worden door een ieder die deze bezoekt.
Doordat je hierin secuur en efficiënt te werk gaat kom je met een lege wagen weer terug in Leeuwarden en ligt alles op de juiste locatie.

Ervaring in het chauffeur vak is gewenst. Belangrijker is dat jij om kan gaan met de werktijden en ritten die je maakt. Vanuit jouw ervaring komt naar voren dat je goed zelfstandig kan werken.
Werkdagen- en tijden: maandag tot en met vrijdag van 01:00 uur tot 10:00 uur. Standplaats: Leeuwarden
Het bruto uurloon wordt via de bakker CAO bepaalt. Je komt in functieschaal 4 terecht en wordt er gekeken naar het aantal jaren ervaring.

Bij het bedrijf waar jij komt te werken houden ze zich 24/7 bezig met het produceren van brood. In het eerste gedeelte vind je de industrie waar afbakbroden voor grote supermarktketens klaargemaakt worden. In het tweede gedeelte houden medewerkers zich bezig met het beleggen van broodjes welke terug te vinden zijn in verschillende supermarkten en benzinestations.
Er hangt een gemoedelijke sfeer waarbij teams worden aangestuurd door Teamleiders. Doordat het 24/7 doorgaat is er sprake van grote drukte. Alles moet gestroomlijnt verlopen om iedere klantrelatie tevreden te stellen en deze te houden. Het team zoekt diegenen die hiervoor zich in willen zetten om samen de beste resultaten te realiseren.

Functie eisen

- Je bent in bezit van een geldig rijbewijs CE;
- Je bent in bezit van een geldig code 95;
- Je bent gewend om zelfstandig te werken;
- Je werkt graag in de nacht;
- Je bent fysiek in orde;

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via