Operator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Standplaats Leek

Over de functie

Voor een groot productiebedrijf in Leek zijn wij opzoek naar ervaren operators. Je komt te werken in een drie ploegen dienst ochtend 06.30 – 15.00 middag 15.00 – 23.30 en nacht 23.30 – 06.30. Daarnaast werken ze met twee verschillende productieafdelingen waarbij je op beide afdelingen inzet gaat worden. Dit geeft dus veel afwisseling in je werkzaamheden!

Het betreft een zelfstandige functie waarbij je storingsanalyses opmaakt en de daarbij corrigerende maatregelen treft om de storingen te voorkomen. Daarnaast ben je bezig met het ombouwen en in- en afstellen van de machines op verschillende formaten. Tijdens en na afloop van het proces controleer je de kwaliteit. Ook registreer je de geproduceerde hoeveelheden, kwaliteit en soort. Het betreft een fulltime functie voor een langere tijd.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende fabrikant van raamkleding en architecturale producten. Hun kracht is het vermogen om hoogwaardige, innovatieve eigen producten te ontwikkelen die terug te vinden zijn in commerciële gebouwen en huizen over de hele wereld.

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde MBO 3/4 opleiding
- Geldig VCA certificaat
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
- Ervaring met ploegendiensten
- Je hebt oog voor kwaliteit
- Efficiënt kunnen werken
- Je hebt technisch inzicht
- Je woont in- of omgeving van Leek
- Je bent per direct beschikbaar

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via