Assistent Expediteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Aduard

Over de functie

Voor onze opdrachtgever Green Logistics in Aduard zijn wij opzoek naar een Assistent Expediteur. Je komt te werken in een logistieke omgeving waarbij jij de schakel bent tussen de klant en de vervoerder. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het transportproces en begeleid je dit van A tot Z. Je zult veel contact hebben met klanten zowel nationaal als internationaal, het spreken van de Nederlandse en Engelse taal is dat ook een pré. Het betreft een fulltime functie voor een langere tijd.

Over het bedrijf

Een wereldwijd netwerk met een centraal aanspreekpunt. Green Logistics brengt de internationale en lokale markt samen. Zonder het uiteindelijke product uit het oog te verliezen is de kracht van Green Logistics; maatwerk voor grote en kleine vraagstukken.

Door het productietraject van A tot Z te optimaliseren brengt Green Logistics het product op een efficiënte verantwoorde en vlotte manier van producent naar consument.

Functie eisen

- Je bent fulltime beschikbaar voor een langere tijd
- Je hebt ervaring of affiniteit met transport/logistiek
- Je beschikt over MBO werk – en denkniveau
- Je beheerst de Engelse taal in woord – en geschrift
- Je spreekt Duits en/of Frans; pré
- Kennis van word, excel en outlook
- Je kunt nauwkeurig werken
- Je bent leergierig en gemotiveerd

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via