Sales consultant locatie Groningen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2600 en € 4000
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Hé ambassadeur van de uitzendbranche. Jij bent wel toe aan een nieuwe uitdaging, toch? Dat komt goed uit. Want wij willen ons marktaandeel in Groningen graag vergroten en daar komt jouw ervaring in de sales goed van pas. Aan jou de eer om bij onze prospects als sales consultant top of mind te worden. Dit is voor jou geen probleem, want jij kent Groningen als je broekzak en door je uitgebreide netwerk weet jij je doelen wel te halen. Kom jij ons sales team versterken?

MFGroep-Leeuwarden-lr_by-IMAZZO02

We kunnen jou blij maken met het halen van targets. Want wat is een baan zonder dat je ergens voor hoeft te strijden? Met jouw sales kwaliteiten ben jij dé aangewezen persoon om voor ons nieuwe klanten binnen te halen. Binnen no-time ben jij een begrip in de stad Groningen en ben je hét boegbeeld van MF. Dit doe je niet alleen: je gaat het salesteam dat nu bestaat uit zeven sales intercedenten en een commercieel manager meenemen in jouw visie op sales. Samen met je collega's geef je onze dienstverlening in de regio Groningen vorm. Je doet dit vanuit ons hoofdkantoor en onze vestiging in de binnenstad. Daarnaast geven we jou de vrijheid om de functie zelf vorm te geven. 

Vanuit deze rol zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Nieuwe klanten aan ons verbinden. Jij bent in staat om naast het genereren van leads ook daadwerkelijk de deal te sluiten.
 • Je kijkt altijd met een schuin oog naar meer volume. Ook bij bestaande klanten willen wij graag onze complete dienstverlening inzetten. 

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootste regionale intermediairs van Noord-Nederland. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

 • Het salaris is tussen de € 2.600 en € 4.000 afhankelijk van je werkervaring 
 • Een leaseauto, laptop en telefoon
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • 13 ATV-dagen per jaar (in vrije tijd of in salaris)
 • Om te beginnen een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een lang dienstverband
 • Een actieve personeelsvereniging 
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken

Functie eisen

Met jouw ervaring hoeven we je niet te vertellen hoe het reilen en zeilen in de uitzendbranche eraan toe gaat. Bij ons kun je al je ondernemersdrift kwijt en mag jij zolang je goed in de wedstrijd zit, je eigen regels bepalen. Hiervoor ben jij zelfstandig en kan je jezelf makkelijk ‘aan’ zetten. Jij krijgt energie van het behalen van doelen en straal jij als je een nieuwe klant binnen hebt gehaald. Dat vul jij aan met:

 • Hbo-werk- en -denkniveau
 • In ieder geval 5 jaar ervaring in de uitzendbranche, bijvoorbeeld als intercedent, consultant of accountmanager
 • Rijbewijs B

Tijd om te ondernemen
Met een ondernemende houding kom je bij ons het verst. Mensen die kansen signaleren en deze weten te verzilveren passen dan ook het beste bij ons. Laat zien dat je bij ons past door te solliciteren, dit mag je doen via de online sollicitatiebutton maar je kan er ook voor kiezen om je sollicitatie te versturen naar: personeelkwaliteit@mfgroep.nl. Je mag je sollicitatie richten aan Trea Hein.

Heb je inhoudelijke vragen over deze baan? Neem dan contact op met Trea Hein 06 - 293 090 46.

Wij zetten deze vacature online tot 1 maart 2020. Is jouw doel: deze baan als sales consultant binnen slepen? Laat dan direct zien wat je sales kwaliteiten zijn door deze baan binnen te slepen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via