Backoffice medewerker hoofdkantoor MF Uitzendbureau

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 1750 en € 2640
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Hé backoffice medewerker. Wil jij een gevarieerde administratieve baan in een gezellig team? Onze collega’s op het hoofdkantoor in Groningen staan te springen om versterking. Sta jij al te juichen bij het zien van een perfect ingerichte Excel sheet, cijfers, cao’s en uitzoekklussen? Dan kan je bij ons je administratieve geluk wel vinden.

Op de afdeling administratie kan jij je helemaal uitleven. Jij bent het aanspreekpunt voor uitzendkrachten, klanten en collega’s die elke dag jouw kennis en kunde nodig hebben. Zo geef jij inzicht in de betaaltermijnen naar onze klanten, verloon jij wekelijks ruim 3.500 uitzend- en payrollkrachten en spreek jij uitzendkrachten over verlofuren. Dat is niet alles, omdat uitzendkrachten werken volgens de inlenersbeloning bedien jij ruim 50 cao's. 

Als backoffice medewerker heb jij een signalerende en adviserende rol. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat diverse cao procedures, ABU-regels en kwaliteitssystemen worden gewaarborgd.

Dit zeggen collega's

“Wij zorgen ervoor dat uitzendkrachten elke week op tijd hun salaris ontvangen. Daarvoor hebben wij intensief contact met klanten en collega’s. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat geen dag hetzelfde is. Elke dag spreek ik collega’s met allerlei verschillende vragen die ik voor ze uitzoek.” Swen Veenstra 

“Wat mijn werk zo leuk maakt? Ik heb een afwisselende financiële baan en ook hele leuke en gezellige collega’s. Naast mijn werk doen we zoveel leuke dingen met elkaar hierdoor krijg je een familiair gevoel en voelt werk niet als werk” Dennis Viersma 

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootste regionale intermediairs van Noord-Nederland. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

Wij bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een collectieve pensioenregeling, winstuitkering en veel vrijheid om de functie in te vullen. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling zoals het volgen van vak-gerelateerde opleidingen. Dit vullen we aan met:

 • Een passend salaris (tot maximaal € 2.640,- bruto per maand) afhankelijk van je werkervaring
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in salaris)
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Het volgen van vak-gerelateerde opleidingen zoals SEU, PDL en VPS waarmee je kunt doorgroeien naar een senior functie binnen de administratie
 • Een actieve personeelsvereniging

Functie eisen

Eerlijk is eerlijk, bij ons kun je als backoffice medewerker echt lekker jezelf zijn. De administratie zo mooi maken als jijzelf wilt. Heb je een goed idee om een proces te verbeteren dan juichen wij dat alleen maar toe. Het is een functie waarbij je de kans krijgt om door te groeien naar een senior functie binnen de administratie. Om de wekelijkse deadlines te halen is het belangrijk dat jij fulltime bij ons kunt werken. Daar voeg jij aan toe:

 • Een afgeronde hbo opleiding bij voorkeur richting administratie
 • Uitstekende, maar ook écht uitstekende kennis van Excel

Tijd om te ondernemen
Met een ondernemende houding kom je bij ons het verst. Mensen die kansen signaleren en deze weten te verzilveren passen dan ook het beste bij ons. Laat zien dat je bij ons past door te solliciteren, dit mag je doen via de online sollicitatiebutton maar je kan er ook voor kiezen om je sollicitatie te versturen naar: personeelkwaliteit@mfgroep.nl. Je mag je sollicitatie richten aan Korrie Ruiter.

Heb je inhoudelijke vragen over deze baan? Neem dan contact op met Korrie Ruiter 050 – 599 14 92.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via